Ciekawe panie z pasją o nie coddziennej urodzie zapraszam do poznania się Ostrowiec+40km ProsZę o pozostawienie jakiegoś kontraktu
Alez my panie o niecodziennej urodzie nie jestesmy zainteresowane panem ktoremu sie klania ortografia. Temu panu juz dziekujemy!
13:03 Moze miec, ale duze nie znaczy lepsze. Nie liczy sie sprzet, liczy sie operator.
Panie o niecodziennej urodzie nie chcą faceta który kobiety poznaje na forum bo w życiu już nie taki wygadany jak w internecie.
Najgorsze co może spotkać każdą panią to umówić się z panem który ogłasza się na forum.
W realu taki pan to niestety frustrat,niezrównoważony emocjonalnie i psychicznie,kłamca i naciągacz.
Pisze to z własnego doświadczenia,bo miałam okazje kilka lat temu takowego tu poznać.
Od tamtego czasu mam dosyć męskiego gatunku do końca życia.Amen.
popieram 11:59 nie tylko na tym forum ale na wszystkich portalach to przewazaja takie gatunki .
Za to was mozna spotkac wszedzie - lento badoo tinder i inne portale dla cichodajek, sie zrownowazone znalazly
Uroda niecodzienna... ciekawe co miał na myśli ten poeta..
Uroda niecodzienna czyli nieco "normalna inaczej". Tez jestem ciekawa ...
On jest ladny w nocy a poszukuje kogos "ladnego inaczej" na codzien. To moze pracowac ...
Ja jestem 40+ mam jedno ucho wyzej drugie nizej, oko niebieskie drugie czerwone,siwe wlosy w czarne paski- wystarczajaco "nie codzienna " uroda? Dodam jeszcze ze mam pasje: rzut beretem na odleglosc
Chetnie sie z Panem spotkam :)