Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Labrador

Ilość postów: 17 | Odsłon: 1449 | Najnowszy post
  • Labrador

Co sadzicie o psach rasy Lablador?Bardzo prosze jesli ktos posiada o wypowiedzi.

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Labrador

bardzo spokojne, szczególnie polecane dla rodzin z dziećmi, opiekuńcze, kochane i śliczne:)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Ja bym nie polecala labradora do malych dzieci, moze i sa milusie i kochane ale sa bardzo zywiolowe i moga zrobic dziecku krzywde nieswiadomie

Gość_Aga
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Labrador

Polecam labradora bo to pies rodzinny szczególnie dla dzieci,ja mam labradorkę 9 miesięczna i wcale nie żałuję że kupiłem naprawdę polecam tą rasę jest kochana.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Mam 3 miesięcznego,jest śliczny, kochany ale straaaaasznie dokuczny. Wszystko wynosi z domu w zębach przeważnie buty. Bardzo żarłoczny, jakby mógł to zjadłby razem z miską. Ale mam nadzieje że zmądrzeje.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Wszystko zależy od tego jak się go wychowa. Labradora można wychować na zabójce, a rottweilera na psa rodzinnego.

Ale oczywiście rasy mają określone predyspozycje. Jak wszystkie retrievery labradory to psy aportujące i potrzebują zwiększonej dawki ruchu i wyzwań.

Pozdrawiam.

PS. Nie radzę wybierać psa przez wzgląd na to że jest ładny i nam się podoba ;)

proci
      Zgłoś
      Odpowiedz

sąsiedzi w zeszłym roku nabyli labladorkę , że to niby dla dziecka, jak była mała to spacerki i zachwyty i wogóle a teraz siedzi biedna na łańcuchu przy budzie na nieogrodzonym terenie , szczeni się co troche.Szlag mnie trafia jak to widze. pies to odpowiedzialnośc na kilka ładnych lat.I zawsze trzeba o tym pamietać sprawiając sobie psiaka.To tak w nawiązaniu do wypowiedzi proci.

menka64
        Zgłoś
        Odpowiedz

Najcudowniejsze zwierze pod słońcem:) mój ma już 3.5 roku.Jest idealny dla dzieci i w ogóle to niezwykłe zwierzęta!!!!POLECAM

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Mój laabrador ma 4 lata.Ma ADHD.Nie nadawał się do bloku.Do dzieci też się nie nadaje bo jak biegnie to bez wyczucia skacze.Cały czas musi być w ruchu.Pies ten wymaga dużo cierpliwości i poświęcenia czasu.Nie znosi samotności.Największa krzywda dla labradora to jak zotaje sam.

Gość_...
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dzieki za wypowiedzi.Zawsze mialam psa.Ale to byl Doberman lub Wilczur.Mieszkam w domu prywatnym,wiec warunki sa do trzymania pieska w domu.Pies ma 2,5 roku.Mam go dostac od rodziny,ktora nie moze sie nim opiekowac ze wzgledow zdrowotnych.Tylko jeszcze problem w tym,ze mam kotke,ktora bardzo kocham i czy sie zaakceptuja.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Cudowny pies! Mądry, ułożony, nie psoci, mieszka z nami w domu. Fakt - apetyt ma i w zasadzie chyba cały czas by mógł jeść - taki charakter :)

Oczywiście mu nie pozwalamy, bo trzeba uważać. Te psy mają często problemy ze stawami.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ulozony bedzie jak sie go ulozy ;) jesli da sie mu wejsc na glowe to moze zrobic pieklo w domu

Gość_Aga
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Wesołe, zabawne, rozrabiaki. Dorosłe egzemplarze potrafią się zachowywać jak szczeniaki. Lubią dzieci. Nie mają agresywnej natury, chyba, że właściciel się bardzo o to postara...

Gość_Gienek
      Zgłoś
      Odpowiedz

A propos kota - to znam jednego labradora, który się kota boi :)

Gość_Gienek
        Zgłoś
        Odpowiedz

labradory pomagają włamywaczom wynosić wszelkie dobra z domu

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Cudowny piesek :) ) energiczny, lubi się bawić, lubi dzieci, nie jest agresywny, można mu jedzenie z pyska wyciągać a i tak się cieszy, lubi aportowanie i ogólnie lubi być w ruchu, ale....niestety ma też minusy : żarłoczny i łakomy, w zasadzie ciągle by mógł jeść, leni się 2 razy w roku: od stycznia do czerwca i od lipca do grudnia ;), nie lubi być sam :(

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Mója labradorka kota się boi, włamywacza by przestraszyła swoim barytonem, ma swoje zabawki i nimi sie tylko bawi (trzeba dokupowywać:) a poza tym to najcudowniejsza rasa jaka znam; miłość, jedzenie i zabawa!

Gość_luki
            Zgłoś
            Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi