Znajduje sie tam maly drewniany domek,na niewielkiej dzialce(idac od hotelu RED w strone ulicy dobrej to ostatni domek po prawej stronie,przed samym zakretem w dobrą).Byc moze ktos z was orientuje sie czyje to jest albo ma jakis kontakt do wlascicieli??domek wyglada na opuszczony jakby nikt w nim nie mieszkal dlugi czas a mnie interesuje ta dzialka.za pomoc z gory dziekuje
Znam tego Pana :) i wiem ze nie sprzeda tej działki hoduje tam golebie i jest bardzo przywiązany do tego miejsca. Wiele osób bylo juz zainteresowanych kupnem
na Kuźni jest jeszcze jeden domek do sprzedania, jakiś czas temu widziałam ogłoszenie mniej więcej na pocz. tej ulicy od strony Mickiewicza
i niebawem będzie jeszcze jeden w okolicy fińskich domków po drugiej stronie ulicy.
a ten na rogu Waryńskiego i Wspólnej koło Żabki? też do sprzedania?
tom - w większości takie "perełki" są nie do kupienia bo nie mają uregulowanych praw własności. Z reguły albo jest wielu spadkobierców i nikt nie załatwił jeszcze spraw spadkowych (ale jak ma dziedziczyc 1/12 to ma to w nosie i ogląda sie na kogoś innego żeby kosztów nie ponosić), albo nie ma papierów na nieruchomość i trzeba robić zasiedzenie. Róznie bywa - ale są to przeważnie nieurególowane prawa właności.
ten na rogu Waryńskiego i Wspólnej może być do sprzedania trzeba się dogadać z właścicielami