Witam.Był może ktoś z Was w Sferze 7 z piątku na sobotę 17/18 lutego ?
Może ktoś widział kogoś w czarnej kurtce z napisem na ramieniu i z czerwonymi takimi sznurkami przy suwaku ?Albo jak ktoś ją brał z szatni ??
Z góry Dziękuję za informację.
jesli miales na nia numerek to mozesz pozwac sfere, jesli nie to jestes w dupie lekkie mowiac.
zdaje się, że w sferze często giną kurtki, szczególnie te markowe...
zastanawiające...
Ona nie była żadna Nike,Puma,Reebok czy Adidas.Co prawda była droga,ale nie takiej znanej firmy :)
wczoraj widziałem jak leżało coś na parkingu coś przypominającego kurtke, wiec zobacz być może gdzies jeszcze leży
niestety przeszukane przeze mnie wszystko było,cały teren :/
Miałam na myśli w ogóle drogie ciuchy, nie takie z targowicy.Bratu też tam zginęła kurtka, dziwnym trafem odnalazła się po jakimś czasie, po uruchomieniu znajomości... ciekewe, jakim cudem?
Mam wrażenie, że ten lokal rządzi sie swoimi prawami! Byłam tam raz! Pierwszy i zarazem ostatni! Syf, brud, smród i co tylko jeszcze chcecie! Choćby przykład ubikacji!!! Średniowiecze!
Wszystko dzieki nam - ostrowiakom - to my zostawiamy po sobie taki brud :) Gdy otworzyli Sfera wyremontowali toalety - po 2 tygodniach juz byly pourywane deski, po miesiacu uwane spluczki ze o sikaniu na deske nie wspomne ;)
Mam nadzieję,że się znajdzie.Bardzo zależy mi że tak powiem : /
A jakie Pani uruchomiła znajomości ? :) Może by coś pomogło :D
Nie znam szczegółów, ale dzięki jakiemuś koledze. Nastąpiło cudowne odnalezienie po tygodniu!
Aha ,dobrze,że Tobie się znalazła :) Mam nadzieję,że moja też się znajdzie.Suwak jest po lewej stronie,obok napis,a w kapturze ściągacze tak jakby z czerwonymi sznurkami.I co ważne suwak jest inaczej wszywany,bez problemów się go rozróżnia.
Liczę na pomoc :)
aaa i no i rękawiczki tam czarne były ,ale rękawiczki nie ważne ;D
Powodzenia w szukaniu:-) mam nadzieję, że sie uda
Odświeżam swój post.Proszę pomóżcie ,nie wiem co robić ;(
idz do właściciela,powiedz żeby Ci oddał kase za kurtkę ,jak nie będzie chciał to powiedz że zgłaszasz sprawę na policje i że wiesz że to nie pierwsza kradzież w lokalu itd ..może zadziała i jeśli swojej nie odzyskasz to kupisz nową