a przypadkiem w CKU czy ARL nie jest już organizowany taki kurs?
Język migowy miałam w szkole.
Przepraszam a w jakiej szkole uczyli j. migowego? A jesli sa takie kursy organizowane to jaka jest odpłatnosc?
Ja bym była chętna iść na taki kurs.Gdzie one są organizowane?
ja także bym się zapisała bardzo proszę o informacje kiedy będzie organizowany i gdzie?
a czy ten kurs jest legalny i otrzymuje się jakiś papier
pewnie że tak ktoś sobie prywatnie robi taki kurs bierze pieniadze tylko potem ten papierek nie jest brany pod uwagę tak jak studia
Myślałam, że nie liczy się papierek, a zdobyta umiejętność. Jeśli chodzi o kurs z respektowanym certyfikatem to PZG takie organizuje, tylko i wyłącznie. Koszt takiego kursu 860zł. Mi bardziej zależy na zdobyciu umiejętności i pozyskaniu kilku osób zainteresowanych, tak by utworzyć jakąś grupę.
ale kurs robi sie po to żeby uzyskać certyfikat nie mówiąc już oczywiście o umiejętnościach
pytałem w biurze podróży Horyzont przy Telegrafie i tam będą robić kurs języka migowego w turystyce - planują już pod koniec lutego i trwają już zapisy , z tego co mówili w tym biurze to 30 godz zajęć , w tym około 20 ćwiczeń - to raczej lepiej niż 15 o których była mowa wcześniej, dopytajcie bo tworzą tam grupę i od tego zależy cena