podpowiedzcie gdzie są takowe i mniej więcej w jakiej cenie?
dam ci nr do dobrej nauczycielki za 8 godz 160zł
Jeśli jesteś zainteresowany, j. angielski filologia , język angielski techniczny nie ma problemu. Podaj mejla cenę podam na priv.
jak będzie taniej,jak wcześniejszy post to podam majla
za wiedzę trzeba placić. W Warszawie godzina lektoratu technicznego angielskiego kosztuje 150-200 zł.
to daj takie zarobki jak w warszawie wtedy zaden problem i 150zl.
chwalisz się czy żalisz?
Ładnie :D widzę,że konkurencja anglistów na ostrowieckim rynku rośnie ;) tylko ciekawe którzy tak naprawdę ukończyli filologie i nie mówią jak połowa "pożal się Boże" nauczycielów z ostrowca czyli: Thank ju mister wery much za korepetyszion :P Ps. wracają wspomnienia nagielskiego w pewnym LO z panią Anettą ;)
Ty się po polsku naucz dobrze mówić najpierw. Nauczycielów..... OMG
Brawo za odkopanie posta sprzed 5 lat i 5 miesięcy. Złoty szpadel wędruje do Ciebie.
Ja bardzo proszę o numer do tej pani 8 za 160. Coolines77@wp.pl
m 5 lat nauki w technikum, 5 lat nauki na studiach, 3 razy po pół roku na szkoleniu w Stanach, 4 kursy to chyba nie jest mało? Z samych tlumaczeń dla firm z calej Polski można wyciagnać 10-12 tys miesiecznie. No ale trzeba umieć więcej niz pani po filologii zrobionej zaocznie w Wyższej szkole jakiejś tam, tzw. 10 filii uniwersytetu.
mój drogi to że byłeś w stanach nie znaczy,że możesz poprawnie mówić i uczyć języka podkreślam angielskiego (amerykański jest traktowany obecnie jako praktycznie osobny język, ale skoro byłeś na kursach w JuEsEj (USA) powinieneś wiedzieć ;)) jeżeli chcesz kogoś nauczyć się komunikować, ale nie gramatyka, fonetyka itp. a i amerykaninie komu robisz tłumaczenia nie mając dokumentu tłumacza czy to zwykłego czy (większy level wtajemniczenia) przysięgłego?
PS. to tak jak ja bym uczył rosyjskiego bo miałem go od podstawówki i mam certyfikat uczelniany ;) weź się ogarnij...
Polecam kurs metoda direct czyli bylym callanem. W pol roku zalapalem ang, w ostrowcu w hrlen doron sa takue kursy dla doroslych