Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kurczak z rożna - czy to normalne, aby połówka kosztowała 9,50 zł?

Ilość postów: 19 | Odsłon: 4561 | Najnowszy post
  • Kurczak z rożna - czy to normalne, aby połówka kosztowała 9,50 zł?

Ludzie czy to normalne żeby pół kurczaka z rożna kosztowało 9,50 zł.,a waga tej połówki to 320 gram. Kupiłam mężowi na obiad i zgadnijcie jaka była jego reakcja.Polecam budkę koło leklerka

Gość_Praczka
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Kurczak z rożna - czy to normalne, aby połówka kosztowała 9,50 zł?

za całego zapłaciłam 12 zł ,przyprawiłam na rożno wziełam upiekłam i ledwo cwiarkę zjadłam; Mąz szczesliwy bo tych kupnych gotowych z rozna nie lubi. U mnie kurczak z rozna jest raz w miesiącu.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

a jak robisz tego kurczaka,podaj przepis prosze

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Kurczak z rożna - czy to normalne, aby połówka kosztowała 9,50 zł?

w leviatanie sa pyszne pieczone udka po 1.99,jeszcze gorace,czesto kupuje po pracy.

Gość_ela
      Zgłoś
      Odpowiedz

to znowu udka sa na promocji

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Było upiec samemu, zawsze sama piekę

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Nic nie jest za darmo. Pomyśl że na te twoje pół kurczaka potrzebny jest cały kurczak, gaz bądź prąd, "kucharz" lokal, kawałek folii aluminiowej i reklamówka. Jeśli wyceniasz to na mniej to zakładaj podobną budkę i życzę powodzenia.

Gość_ObywatelX
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bo ludzie to nie przeliczają tego tak, że ktoś ma na tym zarobić, oni myślą że będzie tyle samo albo i mniej kosztował co surowy kurczak w markecie na przecenie

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Przecież te kurczaki , udka z rożna to resztki z półek. Jak się nie brzydzicie tego jeść? :P

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Udka z lewiatana są ekstra

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Udka z Lewiatana są super. bardzo często kupuje dla rodzinki na kolację lub szybki obiad. Za taką cenę naprawdę warto. Jest na nie duży popyt.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

a gdzie ten Lewiatan jest bo nie kojarzę nazwy sklepu

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Normalne. Normalne jeśli ktoś kupuje bo go stać.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A w Tesco cały kosztuje 10 zł

Gość_an
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ludzie kochani.Gdybyście widzieli ,jak te kurczaki się przyrządza ,to nigdy nie wzięlibyście tego do ust.Smród starego mięsa zabija się wysoką temperaturą pieczenia ,a kiedy to nie pomoże ,dodaje się przypraw.Wtedy klient jest zadowolony ,bo kurczak pięknie pachnie i jest chrupiący.Ocknijcie się ludzie.Czy tak trudno upiec kurczaka we własnym piekarniku?Przynajmniej wiecie ,że go obierzecie z resztek piór i będzie porządnie wymyty.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Co to za kurczak??Z proszku?Mnie wyhodowanie swojskiej kury kosztuje 15-20zł ale wiem co jem.Zdechlaka z marketu bym nigdy niezjadła dziwić się że ludzie chorują...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Nie każdy ma tyle czasu żeby hodować sobie kurczaka, czy jeździć po wsi szukając wiejskich kur. Niektórzy pracują w korpo, dyżrurują w szpitalu, mają swoje działalności gospodarcze. Wiec coś kosztem czegoś, Ty będziesz hodować swojskie kury za 20zł a oni będą zarabiać kupę kasy, ale nie mieć swojskiej kury

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

pomyśl ze własciciel tej budki musi opłacić prąd,pracownika, podatki i zarobić. Otwórz taki interes zobaczymy czy będziesz sprzedawała po 10zł czy po 2zł :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
6 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -