Ludzie czy to normalne żeby pół kurczaka z rożna kosztowało 9,50 zł.,a waga tej połówki to 320 gram. Kupiłam mężowi na obiad i zgadnijcie jaka była jego reakcja.Polecam budkę koło leklerka
za całego zapłaciłam 12 zł ,przyprawiłam na rożno wziełam upiekłam i ledwo cwiarkę zjadłam; Mąz szczesliwy bo tych kupnych gotowych z rozna nie lubi. U mnie kurczak z rozna jest raz w miesiącu.
a jak robisz tego kurczaka,podaj przepis prosze
w leviatanie sa pyszne pieczone udka po 1.99,jeszcze gorace,czesto kupuje po pracy.
to znowu udka sa na promocji
Było upiec samemu, zawsze sama piekę
Nic nie jest za darmo. Pomyśl że na te twoje pół kurczaka potrzebny jest cały kurczak, gaz bądź prąd, "kucharz" lokal, kawałek folii aluminiowej i reklamówka. Jeśli wyceniasz to na mniej to zakładaj podobną budkę i życzę powodzenia.
Bo ludzie to nie przeliczają tego tak, że ktoś ma na tym zarobić, oni myślą że będzie tyle samo albo i mniej kosztował co surowy kurczak w markecie na przecenie
Przecież te kurczaki , udka z rożna to resztki z półek. Jak się nie brzydzicie tego jeść? :P
Udka z lewiatana są ekstra
Udka z Lewiatana są super. bardzo często kupuje dla rodzinki na kolację lub szybki obiad. Za taką cenę naprawdę warto. Jest na nie duży popyt.
a gdzie ten Lewiatan jest bo nie kojarzę nazwy sklepu
Normalne. Normalne jeśli ktoś kupuje bo go stać.
A w Tesco cały kosztuje 10 zł
Ludzie kochani.Gdybyście widzieli ,jak te kurczaki się przyrządza ,to nigdy nie wzięlibyście tego do ust.Smród starego mięsa zabija się wysoką temperaturą pieczenia ,a kiedy to nie pomoże ,dodaje się przypraw.Wtedy klient jest zadowolony ,bo kurczak pięknie pachnie i jest chrupiący.Ocknijcie się ludzie.Czy tak trudno upiec kurczaka we własnym piekarniku?Przynajmniej wiecie ,że go obierzecie z resztek piór i będzie porządnie wymyty.
Co to za kurczak??Z proszku?Mnie wyhodowanie swojskiej kury kosztuje 15-20zł ale wiem co jem.Zdechlaka z marketu bym nigdy niezjadła dziwić się że ludzie chorują...
Nie każdy ma tyle czasu żeby hodować sobie kurczaka, czy jeździć po wsi szukając wiejskich kur. Niektórzy pracują w korpo, dyżrurują w szpitalu, mają swoje działalności gospodarcze. Wiec coś kosztem czegoś, Ty będziesz hodować swojskie kury za 20zł a oni będą zarabiać kupę kasy, ale nie mieć swojskiej kury
pomyśl ze własciciel tej budki musi opłacić prąd,pracownika, podatki i zarobić. Otwórz taki interes zobaczymy czy będziesz sprzedawała po 10zł czy po 2zł :)