Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kupiłem czajnik w 1001 Drobiazgów. Aby zagotować 2 l wody, potrzeba było 15 minut…

Ilość postów: 14 | Odsłon: 1678 | Najnowszy post
  • Kupiłem czajnik w 1001 Drobiazgów. Aby zagotować 2 l wody, potrzeba było 15 minut…

trochę mnie to zdziwiło i oddałem czajnik. Miał mieć pojemność 2,8 litra ale najwięcej ile dało się wlać wody to 2 L.

czajnik kosztował 75 zł. (na targu z paragonem taki sam - 45 zł.)

kupiłem inny na targu za 50 zł. (z paragonem). Czas ugotowania 2 L wody wyniósł 8 minut. 2 razy mniejsze zużycie gazu.

A ile wasze czajniki potrzebują czasu aby zagotować 2 L wody na największym palniku?

Gość_ala
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Kupiłem czajnik w 1001 Drobiazgów. Aby zagotować 2 l wody, potrzeba było 15 minut…

Na pewno nie 15 min. ok 7 min, ale to zależy od ilości wody w czajniku

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Kupiłem czajnik w 1001 Drobiazgów. Aby zagotować 2 l wody, potrzeba było 15 minut…

2 litry

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

I co z tego?mój gotuje z buzałą 1 min dwie zyletki z zapałka w srodku zamontowane w czajniku...

Gość_Clops
          Zgłoś
          Odpowiedz

No tak bo to w 1001 drobiazów zrobili taki dlugo gotujący się czajnik niebywale ha ha ha ha a moze z grubą warstwą kamienia ci sprzedali hi hi hi

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ja mam szklany elektryczny,2 minuty.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

a ja mam brzeszczot i dwie zapałki,30 sekund.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Odp.: Kupiłem czajnik w 1001 Drobiazgów. Aby zagotować 2 l wody, potrzeba było 15 minut…

a gzie można taki szklany elektryczny kupic i ile kosztuje

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Kupiłem czajnik w 1001 Drobiazgów. Aby zagotować 2 l wody, potrzeba było 15 minut…

Trafiłaś na pancerny czajnik by szybko się nie przepalił gdy kochaniutka nie zdejmiesz z ognia .

limonkowanimfa
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Ależ straszne problemy mają ludzie w tym mieście... A patelni na której smażenie kotleta zajmuje pół godziny nie kupiłaś przypadkiem?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

do Gość

Dziś, 15:15

maja problemy bo wszyscy (prawie) wciskają chińszczyznę marnej jakości za grube pieniądze.

myślisz, ze 2 razy większe zużycie gazu a tym samym 2 razy większy rachunek za gaz to nie problem? zamiast 70 zł 140 zł !

w Ostrowcu to mało?

a dolicz do tego czajnik. cena TU i TAM.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

no 15 to duzo.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Długo!

salamka
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Zdaje się, że największy palnik jest do dużych garów, a nie czajnika 2L. Część ciepła z tego dużego, rozkręconego palnika idzie prosto pod sufit, omijając 2 litry gotowanej ze stoperem wody :D

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę