Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 37

Odp.: Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km

To teraz zastanówcie sie dlaczego warto kupić nowy samochód , nawet na raty

Gość_j 72
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km

Czy rozmawiała Pani ze sprzedawcą?

Od tego chyba trzeba zacząć, może dojdziecie do porozumienia.

Z drugiej strony, jesli problemem jest tylko przebieg, a samochód jest sprawny, to tylko się cieszyć.

230 tys km, to nic dla samochodu. Proszę popatrzeć na zagraniczne portale ogłoszeniowe i zobaczyć jakie tam auta mają przebiegi, cud staje się gdy trafiają do Polski i "młodnieją". Jeszcze raz powtarzam, nie bać się wysokich przebiegów, u nas utarło się, że każdy samochód ma mieć 130 tys km, a kazdy motocykl ma mieć 30 tys. km.

Gość_LOL
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

Odp.: Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km

nowego niewarto traci sie strasznie dużo

Gość_Kvicoł
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km

Nowe auto to tylko na firmę.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

zgłoś do Urzędu Skarbowego tak mu dobiorą się do skóry, że będzie miał nauczkę :) i taką dadzą mu karę, że popamięta, a Tobie nic nie zrobią, jeszcze Ci podziękują :) takich trzeba tępić !!!

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

a do kupującej się nie dobiorą?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 45

Temat stary jak świat.Każdy szuka taniego i dobrego -NIE MA TAKICH samochodów.To normalka że 90% samochodów ma 120-130 tys przebiegu na liczniku.W rzeczywistości te auta mają po 200-400 tys kilometrów najechane i to jest PRAWDA.Co oko nie widzi to sercu nie żal.Samochód średniej klasy ,w miarę normalnie eksploatowany,mający 100 czy 120 tys km to NOWY samochód.Ale taki NOWY to słono kosztuje.Każdy sądzi że spotkał wariata i za darmo mu tanio sprzedaje.Prosta odpowiedź

Gość_edi
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 49

230 tys to to bardzo mały przebieg ja bym na to nie zwracał uwagi tylko na stan.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

No mały,jednak sprzedano go jako auto z mniejszym przebiegiem, a to karalne. jak się ma dobrego prawnika można takiego nieuczciwego handlarza ukarać.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 74

a na używanym nie tracisz? kupisz w salonie, nowy, to przez parę lat masz spokój i tylko tankujesz i jedziesz na myjnię. Kupisz jakiegoś klepaka to ciągle dokladasz......

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 51

Wybacz ale na nowy mnie nie stać, nawet na raty..

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 62

Po takim czasie to,, Widziały gały co brały '' , też miałem podobną historię tylko chodziło o rocznik.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Jeśli kosztowało konkretne pieniądze, to najlepiej oddać sprawę do załatwienia prawnikowi. Będzie kosztowało ale raczej pewny zwrot pieniędzy.

Oczywiście tylko tych z umowy a nie "pod stołem".

Gość_Wojtek_68
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nie, w sumie nie była to wielka kasa, jednak chciałam przyzwoite auto, no i w sumie mam. Szkoda, że przebieg i kwota się nie zgadza.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

to ja nie rozumiem, podpisałaś umowę nie patrzac jaka suma wpisana?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dokładnie, sama nie wiem jak to się stało, ale zauważyłam to po mc. Już nie będę pisać więcej, bo okazuje się,że zostałam dużo bardziej wkręcona i oszukana, ale aż szkoda dziś o tym pisać.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę