Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km

Ilość postów: 10 | Odsłon: 1 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km”.
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km

podpisałas umowe znajac jego stan techniczny? trzebabyło jechac do serwisu to wszystko by sprawdzili.

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km

Byłam. Dziś tylko ciśnienie mam wyższe. Mogę tylko obsmarować nierzetelnego handlarza w necie i psuć mu interesy i nie zawaham się tego robić.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
      • w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 38

Odp.: Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km

ja mam z roku 2007 ponad 260 tys i nikt nawet nie dzwoni... nie oszukujmy sie lubimy byc robieni w ch...a sami tego chcemy nie zganiajmy na handlarzy bo wina lezy po obydwustronach

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajduje się nadużcie opisane w Zasadach Forum:
    • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum.
    Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
    • Odp.: Kupiłam auto - przebieg wg sprzedawcy 130 tys. km, a rzeczywisty 230 tys. km

Nie rozumiem co tzn, że lubimy być robieni w ch..a i że sami tego chcemy. Wyjaśnij.

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
      • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
      • post jest odpowiedzią na post wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum lub post jest jednym z postów wątku, w którym post rozpoczynający jest wyraźnie sprzeczny z Zasadami Forum; ignoruj posty, które są wyraźnie sprzeczne z Zasadami Forum.
      Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 56

za fałszowanie przebiegu grozi wyrok sądowy , gdyby cena była wpisana taka jak była zapłacona to można oddać auto i odzyskać kasę tylko trzeba mieć dobrego prawnika, a teraz to trzeba kombinować jak koń pod górę ale znam przypadek gdzie kasa została oddana i auto wróciło do handlarza w Staszowie , po prostu został nagrany po tym jak zaczął kombinować z wystawieniem faktury. Handlarze jakoś nie chcą stawać na drogę prawną w sprawie KOREKTY LICZNIKA , a nie daj boże jak jeszcze pokombinowali z książką serwisową i przeglądami. NIE POZWALAJCIE WPISYWAĆ KWOTY NIŻSZEJ JAK PŁACICIE BO POTEM JEST PROBLEM Z ODZYSKANIEM KASY , A SAMI SOBIE MOŻECIE ZROBIĆ KUKU . Do urzędu skarbowego możecie iść ale sami sobie możecie narobić problemu bo podpisując taką fakturę poświadczacie przekręt i w nim uczestniczycie

Gość_osioł
    Zgłoś

No i ja to podpisałam niestety i dopiero po odkryciu przebiegu zauważyłam kwotę na umowie, czyli mc po zakupie auta. Radzą tu, żebym szłą do US, ale i tak kasy nie mam i jestem stratna bo rozrząd muszę zrobić a wg sprzedajacegoe przecież nie musiałam...Nie wiem jak chama ukarać. To nie ja oszukałam skarbówkę i z chęcią bym na buraka doniosła.On wpisał tą kwotę jakoś tak, że nie zauważyłam, warunki dla mnie niesprzyjajace były, auto zepsute, dziecko chore, ja też ale nie przyszło mi do głowy czytać to uważnie. W ogólenie czytałąm.

• w poście skierowano w kogoś jakąkolwiek agresję lub namawia się do takiego zachowania (m.in.: nękanie, wyśmiewanie się, kpina, groźba, zastraszanie, szykanowanie, wyzywanie, poniżanie, negatywne porównanie); na tym Forum nie ma ani akceptacji, ani tolerancji dla takich zachowań.
      Gość
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 76

Jeżeli to handel samochodami to rękojmia jest 12 m-cy

Gość
    Zgłoś

Tzn? Teoretycznie mogę auto oddać, ale jednak kupiłam opony, zrobiłam rozrząd, mam nowe obszycie wajchy oc biegów i hamulca ręcznego i dziś byłabym w plecy 3tys. Więc to mi się nie opłaca.Znalazłam dużo więcej oszustw i wiem, że za to co zrobił handlarz grozi mu nawet odsiadka.

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 84

Chyba nie Alfa albo Fiat? Jeżeli to Panda to trzeba się modlić żeby nie wysiadły światła mijania bo to oznacza wymianę body komputera a makaroniarze produkują go do VIN-u samochodu i trzeba czekać na jego wymianę bardzo długo. Przerabiałem to w firmowym samochodzie a dwa dni temu dali mi w innej firmie też Pandę i mam nadzieję że w tej komputer nie zdechnie.

Gość
    Zgłoś

AŻ taką frajerką nie jestem choć wyglądam po tym jak kupiłam to auto...

Gość
      Zgłoś
W tym wątku znajdują się 15 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę