Czy te chleby i bułki dalej sa rozdawane czy już zamknięto tę sprzedaż bo wygrało sie wybory
Teraz to ci dadzą kopa w dupę a nie chlebek i bułeczki ha ha hi
juro 11 o godz 11 proszę o pobranie sobie dużych koszy będzie chleb na środku miasta rozdawany i bułeczki też dołożą. Właśnie widzę to z kart
Dzięki za chemię dziękuję nawet jak jest za darmo kto głodny niech bierze wolny wybór ale Ozdzynska wygrała bo bułki dawała to fakt śmieszny i śmieszni ludzie którzy za bułkę oddawali głos jej się opłaciło a wy glodniaki czekajcie 5lat na następną bułkę.
A co chcieliście katering przez 5 lat? Nie ma głodny ludzie kunowski, chcesz bułeczki czy chlebus to idź i sobie kup, wzbogac ozdzynskiej kieszeń. Naiwny, prosty lud.
Dosyć już o tym chlebie przecież nie da się go jeść. Dawniej jak była stara kadra to pieczywo było smaczne i na czas a teraz kto piecze przypadkowi ludzie albo emeryci na czarno. Za darmo to wszystko smakuje szczególnie kunowiakom. Chleb się kruszy a bułka następnego dnia można głowę rozbić takie smaczne. Chcecie to bierzcie nawet za darmo taka ta wasza kunowska kultura
Gdybyś był w temacie to wiedziałbyś że inwestycje z budżetu sołeckiego są częściowo zwracane z budżetu państwa. A poza tym w tej wyliczance nie jest wymienione pełne wydatkowanie z tego budżetu w poszczególnych miejscowościach. No ale ciężko jest się pochwalić kupiona zastawa stołowa w ramach inwestycji.
Nareszcie będzie kino w kunowie i teatr... Może Helios lub Multikino
Teatr i to prawdziwy teatr, pierwsze przedstawienie już w czwartek na pierwszej sesji. Mam nadzieję że 3radnych lodeja się nie pozagryza do czwartku bo walka o przewodnictwo trwa. Ale jaki Pan taki kram. A komitet Kobialki bawi się w najlepsze po restauracjach i barach. I tak na marginesie Kunowiacy nadal nie rozumiecie kogo wybraliscie prosty przykład w radzie podzynanie gardeł jeden drugiemu.
Jak jest ta wasza kunowska kultura to się dało odczuć w tej kampanii wyborczej , śmiech i żenada , głodny naród jak głodna Litwa sprzedała się za bułke chleba , teraz wódz z ,,dumą 'prezentować będzie niby swoje osiagniecia ale jakie excytacja tym czym powinien się zajmować bo za to bierze kasę i to nie małą .Nie wiem czy ten kunowski sprzedajny naród odzyska kiedyś rozum. Wezcie zróbcie swoje kunowskie forum a nie zaśmiecajcie ostrowieckiego waszymi kunowskim głupotami bo to już nie jest śmieszne. Zaraz Lech Łodej napisze ,że załatwił tańszy papier toaletowy zgodny z przepisami prawa ale w kolorze szarym.
Jak jest kunowska kultura pana burmistrza przekonałam się sama osobiście , pozostawię to bez komentarza ale za radą oczywiście pójde najpierw do wielkiej pomagaczki o wielkim ponoć sercu Ozdzyńskiej i tak jak powiedziałam wielkiemu burmistrzowi nie zostawię mojej sprawy bez rozwiązania a raczej ją nagłośnie ku przestrodze innych . Nie wiem ile wody w Kamiennej musi upłynąć żeby kunowiacy przejrzeli na oczy .
szkoda tej gminy no ale cóż demokracja się w kunowie nie udała.Burmistrz bez kontroli rady,bo niby kto radni z jego komitetu będą kontrolować.....Chyba że wczesniej się pozabijają o stołki.Pazerność nie ma granic. .
Wy sie ludzie nie buntujta pocałujta w d.pę wójta cha cha cha. Przegrywać trza umić, a nie skamlać i kłamać.
Głupich nie szkoda, z głupich można się nieźle posmiac.