Ale ludzie z Kunowa to lubią ! Ciemnogród i tyle a potem chlebuś dostaną a jaki smaczny bo za darmo ! Niech idą teraz i poproszą o kromkę chleba ciekawe czy dostaną ?
Jeżeli uwazacie sie za ludzi inteligentnych to czy naprawde uwazacie, ze ktokolwiek oddalby swoj cenny głos za chleb??w kazdej kampani wyborczej rozdawane sa dlugopisy, chlebki, notesy itd a nie funkcjonujemy w czasach kiedy za chleb ludzie zabijali, i zeby nie bylo mnie żaden z kandydatów nie przekonal aby glosowac , bylam na spotkaniu jedego i drugiego i ani tu ani drugiej strony nie znalazlam nic co mogloby choc w malym stopniu wyposrodkowac moje niezdecydowanie. Natomiast nie mozna obrażać wszystkich ludzi głosujących bo sie przegralo. Dzien ogloszenia wynikow nalezy traktowac jak pierwszy dzien nowej kampani wyborczej, obserwowac, sprawdzac !
Ja jednak myślę że kunów jest wyjątkowo przekupny a te wybory to pokazały. Wiem do jakich świństw uciekał się komitet Łodeja, komitet Kobialki myślał że wygra merytoryka i uczciwościa a tamci robili co chcieli, sąsiad sprzedawał sąsiada tak było u nas w Nietulisku. Ile wytrzyma kunów pod wodza Łodeja czas pokaże ale cóż jest demokracja decyduje większość tylko tonaca tratwa niewielu pomieści.
Merytoryka u Kobiałki, oj bo zaraz spadnę ze stołka! Kłamaliście w każdym domu, że tragedia!, że dramat. Takich świństw nikt, nigdy nie stosował w kampanii. Nie obrażaj ludzi z Kunowa i gminy, przegraliście, bo byliście bardzo słabi, zawistni, zemsta wami kierowała!!! Kobiałka i merytoryka? Trzeba być bardzo zaślepionym nienawiścią i żądzą zemsty, aby nie widzieć inwestycji w Kunowie!!!
Tak tak siedź gościu na swoim stołku siedź i uważaj żeby Ci Lechu go nie zabrał. Siedz i z nienawiścią kombinuj bo tylko tyle umiesz ty i cały ten cyrk Łodej ale uważaj na swój stoleczek bo patrząc na powiat prędzej czy później z niego spadniejsz ale wcześniej utopisz się w bagnie cudownych inwestycji.
Kolego z 9:36. Możesz przedstawić dowody kłamstw, którymi posługiwała się Pani Kobiałka bo bardzo jestem ciekawy.
O co ci człowieku chodzi, przecież wygraliście. Mało Wam, wasz wódz mówił że po wyborach zniszczy wszystkich od Kobiałki. Ale jej możecie tylko naskoczyć! weźcie się za robotę, kampania się skończyła. Patrzmy na ten cud, który ma nastąpić w Kunowie w tej kadencji.
Ot to cały Łodej i jego komitet nienawiści, podlosci, kłamstw, zastraszania i odgrazania się ale jak mówi stare przysłowia może trochę wulgarne ale odpowiednie do sytuację nie strasz, nie strasz bo się ze... s.. asz.
Nic dziwnego 09:36 skoro w jej kampanii był były milicjant to zna PRL-owskie chwyty. Na szczęscie to już chyba jego ostatnia kampania.
Nie strasz milicjantem od Kobiałki bo Bek od Łodeja to raczej nie matka Teresa , najwyższa pora zabrać się za robotę a nie pisać na forach czy FB gdzie to lepsze jutro bo jakoś go w Kunowie nie widać ?????????????????????
Idź do okulisty 13:54, masz poważny problem ze wzrokiem. Przegrałeś pa pa.
Pa pa 15.23 ty twój Lechu i cały Lechosławski dwór podnieca się byle czym. Ogarnij sie i spójrz na osiągnięcia włodarzy innych gmin a nie podniecaj się byle g.....nem.
To tylko cześć. Zalecam dobrego okulistę 13:54
https://ostrowiecka.pl/2017/05/02/dokonania-gminy-kunow-z-mysla-o-mieszkancach/
Ogólnie nieźle to wygląda... Szkoda tylko że niektóre miejscowość na tle innych wypadają marnie pod kątem inwestycji.
Chyba jesteś chory na głowę. Co wygląda nieźle? Chyba ten widmo projekt remizy OSP Nietulisko Duże. W większości jest tu wymieniony fundusz sołecki po którego odjęciu zostaje garstka"inwestycji".
Niestety tak jest w Kunowie ,ze ludziom nie wiele potrzebne jest do szczęście dlatego z byle kładki jest wielka podnieta bo co to nie to ! Obok są na prawdę duże inwestycje i nikt z tego nie robi sensacji .
Kunowski naród to temat rzeka , rzeki nawet kijem nie zawrócisz jak mówi przysłowie. Co by nie na pisać to Lodej jest naj , naj, naj, najlepszy i najwspanialszy może niech tak zostanie ten najwspanialszy . Czas szybko leci rok , dwa jak z bicza zleci i zobaczymy co będą pasjonaci Lodeja mówić pewnie to ,że w obliczu klęski nie głosowali na niego . Taki to naród z dziada pradziada i niech tak zostanie bo będzie się potem z czego pośmiać .Daliscie się wkrecic.
Fundusz sołecki to budżet gminy, ale Ty ignorancie tego nie wiesz!