masakra
W jakich godzinach można coś zjeść
Może coś ktoś dobrego polecić?
Zjadłem burrito i nie byłem zachwycony, za to poszedłem na kanapki po bostońsku i mnie oczarowały. Rewelacyjne, choć kucharz i sprzedający baaardzo wyluzowani :) Co najciekawsze po burrito miałem numer sto kilkanaście któryśtam, a po kanapki dwudziesty trzeci. Kolega jadł burgera z tego czerwonego trucka i był zadowolony. Mnie jeszcze ciekawiły podpłomyki od Flammaster, ale już żołądek był pełny, jutro przetestuję :)
Jadł ktoś żydowską kuchnie? I jak smakuje?
Ostre były hod dogi BBQ, wypalały buzie ale pyszne:)
Nie popisuj się dzieciaku. Każdy wie, że burger to góóóó...o i nie jest warte więcej niż 10 zł. Mój mąż zarabia pewnie 6x tyle co ty a stwierdził, że na świństwo nie warto tyle wydawać, bo sama zrobię burgera za 8zł.
Gratuluję stowarzyszeniu ISO!!!!! kawal dobrej roboty! dawno sie tak swietnie nie bawilam oby wiecej waszej aktywnosci!!
Gratuluję stowarzyszeniu ISO!!!!! kawal dobrej roboty! dawno sie tak swietnie nie bawilam oby wiecej waszej aktywnosci!!
No jasne, z gotowych burgerów z Biedry, nawet za 7,20 powinno dać radę
To zdecyduj sie - czy burger to g**** czy sama zrobisz burgera za 8 zl zeby mezulek mogl zjesc. Jak mierzysz jakosc burgera tymi z McDonalda albo z przydroznej budki to nie dziwne ze wg Ciebie powinien kosztowac 10 zl. Normalna cena za burgera z dobrego miesa to 17-20 zl. No ale to ewidentnie za drogo dla kogos kto zarabia kilkadziesiat tysiecy miesiecznie i mu szkoda. Taki burgerem na miesie pogardzi - bo drogo, ale w domu za 8 zl zje ze smakiem, chociaz to swinstwo.
Na prawdę nie zrobisz sobie sam falafela? A jajko chociaż sobie ugotujesz, czy w domu tyle te "parówy z Biedrony" wchrzaniasz?