Kulinarna uczta na ostrowieckim Rynku - 20-21 maja 2017 (sobota i niedziela).
Gazeta Ostrowiecka pisze: "Tego w naszym mieście jeszcze nie było! W nadchodzącą sobotę i niedzielę na ostrowieckim Rynku odbędzie się pierwszy zlot food trucków! Organizatorem przedsięwzięcia jest Street Food Polska oraz Inicjatywa Społeczna Ostrowiec 2015."
Ktoś zna ceny jakieś przykładowe ????
Burrito in love: wolowe burrito 25 zl, nachos zapiekane z serem 12 zl
Zupa Ramen 22 zl, Frytki Kolo 10 zl, burgery w granicy 17-19 zl.
Burrito in Love od 15 do 25
dobrze że jest taka imprezka trzeba się wybrać i skosztować, zawsze to lekka odmiana niz kebaby i pizze.
mnie brakuje jeszcze głośniejszej muzyki i jak dla mnie - było tam zbyt dużo parasoli przeciwsłonecznych. Najlepiej jakby wszyscy mogli stać sobie w pełnym słońcu na betonowym placu
W jakich godzinach można coś zjeść
Trzeba kupić sobie to co się lubi i zabrać do domku. Zjeść w spokojnym i chłodnym pokoju. My tak zrobiliśmy. I jedzonko super!
nie ma to jak wyjść na miasto coś zjeść, po czym uciec z tym do domu... Ludzie - chyba nie o to chodzi?
Ale na rynku nie dało się zjeść.Mało miejsc siedzących...jak zjeść burgera i frytki na stojąco w upale ,dudniacej muzyce i smrodzie oleju?
Wiedziałem że będą narzekania, o losie. Właśnie na tym polega całą idea Street Food'u - jak sama nazwa wskazuje Uliczne Jedzenie. To nie jest restauracja z wygodnymi stolikami, to jest jedzenie catch & go. Jakoś w Krakowie na festiwalu ludziom nie przeszkadzał nawet deszcz, a w Ostrowcu przeszkadza WSZYSTKO.
Super impreza, pysznosci - jutro znowu nie gotuje obiadu :D
Poleci ktoś coś naprawdę ostrego z menu ?
wlasnie, co jedliscie? co polecacie? ja jadlem burrito, nie jestem zachwycony ale jutro ide znowu i wybiore cos innego. doradzcie :)
Za malo miejsc siedzących ceny tez nie małe ale dobrze że w ogóle cos sie dzieje
Ja sobie kupiłem i jadłem na stojąc nie patrzyłem na miejsca siedzące przyszedłem zjeść a nie siedzieć przy pepsi czy piwie 3 godziny i blokować miejsca siedzące