Jak Kukiz będzie chciał wejść w koalicję z PiS to nie zdobędzie 5% aby wejść do sejmu. Na razie to nie wiadomo nic o planach jesiennych Kukiza, wątpliwe aby do tego czasu sklecił jakąś konkretną, porządną partię.
Wybory do sejmu to inna bajka, ludzie głosując na Kukiza nie widzieli go jako prezydenta Polski, ale jako pewien sprzeciw wobec obecnej polityki.
Ludzie głosujący na Kukiza to nie elektorat PiS. Wojewódzki poparł Kukiza w pierwszej turze i zachęcał do głosowania na niego, czy on ma coś wspólnego z PiS?
Przestańcie więc łączyć PiS z Kukizem, bo głosowałem na niego jak i wielu moich znajomych, a PiS to dla nas jest kompletnie nie do przyjęcia.
marzy mi się pisowski prezydent i pisowski parlament:
będą pobudki o szóstej nad ranem, areszty wydobywcze, marsze comiesięczne z pochodniami i seansami nienawiści, pomniki-koszmarki smoleńskie, ulice i skwery imieniem nieudacznika prezydenta nazwane, za in vitro i aborcję więzienie, świąt kościelnych przybędzie pewnie wiele, purpuraci wespół z prezesem rządy będą pełnić.............
" Establishment będzie grzał do obrzydzenia przez dwa tygodnie Smoleńsk i in vitro - to jedyna szansa dla Komorowskiego" i już się zaczęło
Pobudki nad ranem to są akurat teraz, przecież to bredzisław sam we własnej osobie nasyłał ABW na każdego kto go krytykował w internecie. Nie strasz pisem piesku, nie strasz, to już nie przejdzie, zdychacie, i dobrze.
Co myśli platforma obywatelska o Kukizie:
Ja i moja rodzina głosuje na Andrzeja Dudę jedyny kandydat na Prezydenta.
I tego się trzymajmy ja i moja rodzina także
Dobrze,że jest ktoś taki jak Paweł Kukiz.
Polsce potrzeba normalności.Już czas rozgonić to doborowe towarzystwo
Tuskowo-Kopaczowo-Komorowskie.
Jeszcze Polska nie zginęła puki my żyjemy!!!!!
lo matko co Wy macie z tym Kukizem?? Polecam
http://jasonhunt.pl/glosujesz-na-kukiza-nie-ide-z-toba-do-lozka/
Brawo Paweł zgadzam się że to Symbol niezadowolenia zarówno z Pisiorów jak i Platfusów teraz wybrać mniejsze zło i to już loteria które będzie mniejsze czy wampiry Platfusowe czy obłąkańcy Pisiory. A może siedzieć w domu i mieć czyste sumienie ?
nieoficjalne wyniki z powiatu ostrowieckiego oraz poszczegolnych gmin z powiatu
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20150510/WYBORYPREZYDENCKIE01/150519900
Kukiz i tak jest moim prezydentem! Bezapelacyjnie jest wygranym tych wyborów. Myślę, że tak naprawdę nikt nie liczył na jego wygraną, ale dzięki 20,8% Paweł Kukiz pokazał, że: liczy się jeszcze prawdziwy patriotyzm i miłość do Ojczyzny, Polacy są zmęczeni obecnym systemem i chcą zmian, a najważniejsze - wynik Pawła ujawnił prawdziwą twarz Komorowskiego i Dudy, którzy dla poparcia i pieniędzy są w stanie przejąć cudze (Kukiza) poglądy!
Zmiany zaczynają się powoli, a jesień może być realną szansą na nowe i świeże spojrzenie na politykę. Świadomość Polaków wzrasta i mam nadzieję, że jesienne wybory to pokażą.
Jednocześnie zachęcam do wyrażenia poparcia dla Ruchu Obywatelskiego: https://ruchjow.pl/?url=%2Faction%2Freferral%3AIPC5-aNU5XcxJw
Pokażmy, że jest nas naprawdę dużo!
Wybory za nami, ale to nie koniec walki o oddanie Polski w ręce obywateli. Zagłosowaliśmy na Pawła Kukiza w wyborach prezydenckich ale to dopiero pierwszy etap. Chcecie zmian, rejestrujcie się w nowym ruchu. Pokażmy nasze wsparcie! www.ruchjow.pl/?url=%2Faction%2Freferral%3ACTxY8GGhuCMprQ
Całkowicie mylna ocena. Kukiz nie wnosi nic nowego, prawie jak to co możemy zobaczyć w kalifatach uważa, że jak coś rozwali (może wysadzimy kilka zabytków?) to będzie to postęp a jest to tylko anarchia
Drogi mieszkańcu, z całym szacunkiem, ale taki argument jest na poziomie pana Janusza Korwin-Mikke, czyli zupełnie nieadekwatny do sytuacji. Tutaj nie chodzi o rozwalanie i anarchię, tylko o zmiany, które pozwolą odzyskać godne oblicze Polski, co przy obecnej władzy jest NIEMOŻLIWE.
Godne oblicze Polski mamy od wielu lat, dzięki pracy wielu Polaków a nie anarchistycznym okrzykom ludzi którzy nie mają nic do zaproponowania, bo jakoś i nowe propozycje muzyczne tego pana niezbyt są ciekawe.
Tak @HopeLeaves, masz całkowitą rację, a co jest nie do zniesienia to fakt iż zagranicą wstyd słuchać o naszych przywódcach. Są pośmiewiskiem całej Europy, beznadziejny Donald, który jako przewodniczący UE jest nie tylko cieniem , ale jest nieobecny na arenie politycznej i nasz podobno szanowany prezydent, który nie umie odpowiadać składnie tylko gada bez sensu i snuje wywody z kosmosu albo raczej z boru (las jesli ktoś pomyslał o innym BORze)gdzie jego miejsce. Jak słucham tego człowieka to jakbym słuchał przedszkolaka.
Czas na zmiany i oddać stanowiska ludziom do tego przygotowanym zarówno pod wzgledem wiedzy jak i kompetencji a nie kolesiom partyjnym
WoJOWniku, dziękuję za miłe słowo.
Donald to tchórz, który uciekał z tonącego statku, a na nowym stanowisku odnalazł spokój - jego obecność w UE nie ma, przynajmniej dla mnie również, żadnego większego znaczenia.
Obecnego prezydenta natomiast według mnie nie należy traktować jako śmieszka i pierdoły, ponieważ wydaje mi się, że to tylko wykreowana maska, która ma odwrócić uwagę od o wiele poważniejszych, groźnych dla naszego kraju działań.
Nie dajmy się manipulować i oszukiwać. Bądźmy świadomym narodem. Godne oblicze pojmuję natomiast inaczej - jako władzę odpowiedzialną przed obywatelem, a nie bandę kłamców, oszustów i manipulatorów.