Przyjdzie czas na identyfikację (choćby próbę) SYSTEMU. Dzisiaj nieco późno już.
A ja chciałbym pozdrowić BEZPARTYJNEGO pana prezydenta Górczyńskiego, który pojawił się dziś na wieczorze wyborczym PSL w pierwszym rzędzie. To jak, zrzekł się pan barw partyjnych tylko na czas wyborów? WSTYD
PSL to już przeszłość ;)
Głosowałam na Kukiza, a teraz na kogo ? Sama nie wiem....
ja na pewno nie pójde na Komorowskiego w zyciu
Na Dudę, Komorowski podniósł podatki, wiek emerytalny, zgodził się na GMO. On robi to co Unia narzuca a gdzie Polska?
Nie mam wyboru - muszę zagłosować na pana Komorowskiego. Mam przed oczami Barbarę Blidę i i umierających, z powodu braku organów do przeszczepów, mam przed oczami Wawel i na nim najgorszego prezydenta, Jasną Górę z Błasikiem - współsprawcą katastrofy, Macierewicza z obłędem w oczach, marsze nienawiści w te głupawe miesięcznice, żydówkę w roli pierwszej Polki - W tej chwili tylko Komorowski
jest Duda a to tylko straszenie Kaczyńskim , Komorowski już się wykazał i jemu już dziękujemy .
Ja też głosowałem na Kukiza ale na Komorowskiego na pewno nie zagłosuję. Nie po tym, jak nazwał on innych kandydatów i ludzi na nich głosujących frustratami. Taki ktoś po prostu nie nadaje się na prezydenta. Rozważam głos na Dudę lub po prostu zostanę w domu.
Marzenia o czym?
Przegrany nigdy nie jest wygranym. Zmarnowane głosy i tyle
PARTIA OSZUSTÓW NIECH NIE SIEJE PROPAGANDY - ELEKTORAT KUKIZA NIGDY NIE ZAGŁOSUJE NA LEWAKÓW Z PO https://www.youtube.com/watch?v=5UqylWSgHYo
Lewaków w PO to ze świecą szukaj.
Jedyna na ten moment opcja:
Duda wygrywa wybory. Do jesieni wetuje chore ustawy platfusów. Na jesieni Kukiz wchodzi w koalicję z PiSem i tym sposobem ma szansę się wykazać i ma nad sobą przychylnego prezydenta.
GŁOSUJMY NA DUDĘ w drugiej turze. Na jesieni platforma przestanie się liczyć.
Głosowałem na Kukiza jak i wielu moich znajomych, ale ja jak i oni na PIS głosu nie oddadzą nigdy. Światopoglądowo i mentalnie ta partia to totalnie nie nasza bajka. Ci co chcieli zagłosować na Dudę to, to uczynili w pierwszej turze, wiele więcej głosów już nie zdobędzie i bardzo dobrze, bo nie chciałbym się obudzić w Polsce PISu nigdy w życiu...
Nie myliłem się co do dobrego wyniku Kukiza, a teraz wam mówię, że Dudzie trzeba jasno pokazać, że nie chcemy PISu w Polsce! Za 2 tyg jak tu wejdziecie zobaczycie, że miałem rację znowu.
Trzeba myśleć tak, żeby na jesieni coś mogło ruszyć do przodu... Jak wygra Bredzisław, a na jesieni żadna partia nie zbierze większości to Kukiz wejdzie w koalicję jedynie z PiS'em. Nie ma mowy o koalicji z PO, a wtedy będzie 4 lata w plecy bo Bredzislaw na rozkaz Tuska będzie wetował to co wymyśli koalicja...