Porownujac do tego fundusze i kamapnie.. jest wygranym i daje mi to tym samym nadzieje, ze w tym kraju jeszcze moze byc dobrze.
pozdrawiam
Nie ma to jak chcieć zmian w kraju i głosować na populistycznego celebrytę...
Kukiz to prawdziwy polak i on powinien wygrać
Również się cieszę z wygranych Dudy i Kukiza.Polacy potrzebują zman !
Oj oj nie smuć się tak piesku komorowskiego
brawo Paweł Kukiz:)
zgadzam się z twoim ostatnim zadniem - tym bardziej ze sam jestes tego dobitnym przykladem
Dobrze ,mówisz dać Ci wódki.....,bo to jest Twój żywioł.?Organizuj się "Podwórkowo",Manipuluj!!
Przegrany nigdy nie jest wygranym. Zmarnowane głosy i tyle
JohnyCash, wypraszam sobie. Nie jestem żadną babcią przy kościele a głosowałem na Dudę. Twoje stereotypowe myślenie mnie przeraża. Babcie to zazwyczaj nie chodzą na wybory w ogóle twierdząc, że one już swoje przeżyły a teraz to niech się młodzi martwią. Nie zgadzam się że Komorowski zgarnie elektorat Kukiza. Tak się składa, że mam wielu znajomych, którzy na niego głosowali i z tego co mówią na Komorowskiego nie zagłosują bo gościa nie trawią. Część z nich zagłosuje na Dudę a pozostali zostaną w domu. Mam nadzieję, że Duda wygra te wybory.
zupelnie sie z Toba nie zgadzam. Natomiast zgadzam sie z Johny i Wojtkiem. Uwazam, ze ludzie glosujacy na Kukiza (przynajmniej tak jak ja) to nie ludzie "omamieni" celebryta, a ludzie ktorzy dosc maja pieprzenia i klamstw. Zdziwilbys sie, ale poznalem wszystkie propozycje wyborcze dosyc dokladnie i dla tego wybralem Kukiza. Tym samym znam inne jednostki glosujace na obecnego prezydenta oraz Pana Dude, ktorzy nawet nie wiedza na co glosuja oraz jakie wartosci i plany popieraja. Wiec jak juz mielibysmy mowic o wyborze poprzez pranie mozgu to zdecydowanie Ci dwaj dlatego dostali glosy, bo albo media tak im wywrozyły, ale po prostu maja tak wyj@#@ na kraj, ze nawet nie maja czasu sie zainteresowac idealami, ktore glosza Ci ludzie i glosuja oczami oceniajac ludzi z wyglada i reprezencji, a nie ze wzgledu na to co mowia i co chca zrobic.
Bronek do jasnej cholery chłopie ... miałeś 5 lat ... a wcześniej Bóg zliczy ile lat w sejmie ... ,żeby dojść do tych wniosków . Jakbyś pracował i robił swoje to by takiej sytuacji nie było . A teraz jesteś nie wiarygodny ... choćbym chciał to Ci nie uwierzę ... bo nie godny jesteś zaufania jakie w Tobie kiedyś szczerze pokładałem . Nie zrobiłeś nic ... wszystkie wnioski o referenda miałeś gdzieś ... na Polskę patrzyłeś "... z góry..." a Nasze skargi do Ciebie nie trafiały albo trafiały ale je olewałeś . No Chłopie ta Historia sama sie nie napisała . Zepsułeś wszystko co zepsuć się dało . Jesteś jak odwrotny Midas ... czego sie nie dotkniesz zmienia sie w g... :) Ogarnij się Człowieku
Ja nie rozumiem sytuacji w kraju? Przecież to nie ja głosowałem na muzyka w wyborach prezydenckich...
A jakiż to z Kukiza muzyk ???? Żaden, przeciętny wokalista a intelektualista to już żaden. Z wyglądu menel niech spada !!!!!!!Co on potrafi?
Oj biedny z Ciebie człowiek gościu 12:00, bardzo biedny.
menel to twoj stary bucu
do gościa z godz. 12 - Polecam Ośrodek Leczenia Zaburzeń Psychicznych "ESKULAP" na ulicy Sieniewicza. Myślę, że chociaż twój przypadek z medycznego punktu widzenia jest bardzo trudny ( sądząc po tym co wypisujesz), to lekarze tam pracujący jakoś ci pomogą.
Puknij nie w czółko gościu z 16:25.