wyznacz trasy wycieczki,określ termin spotkania,ile osób chciałbyś, czy jesteś dziewczyną czy chłopakiem. Może wtedy ktoś się zgłosi.
Szosa? MTB? Jaka długość trasy?
Ja mogę dzisiaj przejechać jakąś fajna trasę
Chłopak 28 lat jest jakaś chętna dziewczyna jutro na rower kamil5157@onet.eu
Trasa od pępka w dół ...dziewczynki
To mi się roweru z piwnicy nie opłaca wyciągać :-/
ja też chętnie pojeżdżę z dziewczyną ,a w chwili odpoczynku zrobie jej minetkę. Marzę o udanych podróżach rowerowych pełnych pięknych dupci .Tylko dziewczyny 18-25 ,czekam na kontakt
młode dziewczyny mają przerąbane, nie sa pod ochroną prawną a każdy tylko patrzy na ich tyłeczki. I jak tu spokojnie wyjść z domu. Ale spokojnie,ja nie z tych, jedynie chodzi o rower i towarzystwo
jeśli masz 28 lat i jesteś ONA w dodatku atrakcyjna optycznie to znajdziesz full amantów na objazdówkę rowerową a jeśli jesteś ON i....nieciekawy wygląd portfela to se możesz pomarzyć w Ostrowcu o rande -vu na rowerach
no taka prawda,w Europie być facetem to słaba opcja. Kobiety mają wszędzie lepiej i łatwiej. W Azji jest dokładnie na odwrót, kobieta jest na drugim miejscu a faceci wszędzie rządzą. Taki dziwny porządek świata. Jest jeszcze inna opcja,poznać kobietę niepełnosprawną intelektualnie i tutaj już jakieś szanse są ,ale musisz poświęcić swój czas i wkład. No ale plus tego jest taki że na starcie nie jesteś na straconej pozycji tylko masz coś do zaoferowania