Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 42

Odp.: Które gimnazjum wybrać: nr 3 czy nr 4?

no chyba nie! tak wypisuj sobie jakieś wyimaginowane głupoty na temat pg3. chciałam powiedzieć, że nie biją tam uczniów, bo są kamery i to nie tylko na terenie szkoły...

myślisz, że dresy idą do jednego gimnazjum, panienki do drugie gimnazjum, a jeszcze inna do drugiego gimnazjum????? wszędzie towarzystwo jest mieszane! najlepiej to napisać petycje, żeby całą klasą przejć:)

nirvana
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 39

Odp.: Które gimnazjum wybrać: nr 3 czy nr 4?

3, jak jeszcze trawisz na dobrych nauczycieli (co jest bardzo prawopodobne) to super.

nirvana
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Które gimnazjum wybrać: nr 3 czy nr 4?

tylko 4, porównaj wyniki egzaminów końcowych. chyba, że chcesz mieć szafkę w szatni, nie wiedzę.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Między PG4 a PG3 wielkiej różnicy nie ma i śmieszne wydaje mi się robienie z tego wielkiego problemu. Poziom mniej-więcej jednakowy. Ja skończyłam PG4 rok temu i uważam, że to fantastyczna szkoła, bardzo dobrze wspominam, ale na Boga, to nie znaczy, że PG3 jest złe. Do gimnazjum zazwyczaj idzie się tam, gdzie znajomi z podstawówki, logiczne.

Co do PG4, muszę przyznać, że nauczyciele wspaniali, zwłaszcza pan Kaszuba, pani Opałka i pani Moskalewicz. W liceum nie spotkałam się z takimi pedagogami. Poza tym nowa sala teatralna, więc nareszcie wszystkie przedstawienia wyglądają normalnie, w bibliotece przemiłe bibliotekarki i miła atmosfera. Samorząd ma duże pole do popisu i wsparcie nauczycieli. Nie wiem jak to wszystko wygląda w PG3, może podobnie.

aleksandra
            Zgłoś
            Odpowiedz

Ja do pg 3 chodziłem 7lat temu, i naprawdę dobrze wspominem te czasy... jak bym chodził do pg 4 też pewnie by tak było;) bo to w końcu okres dojrzewania;D hehe

Gość_jaa
              Zgłoś
              Odpowiedz

złych zachowań mniej w PG4

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

i sprzętu nowego coraz więcej, klasy niewielkie, super atmosfera..duża hala

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Jeśli twierdzicie że wszyscy nauczyciele są extra, to jest nieprawda!!! W każdym jednym ostrowieckim gimnazjum są lepsi i gorsi nauczyciele, bardziej przykładający się do tego co robią i ci co olewają wszystko !!! Ogólnie wszystkie gimnazja w Ostrowcu są mniej więcej na takim samym poziomie, a lukrowanie że moje najlepsze jest trochę niesmaczne!!!

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Zdecydowanie PG 4. Dobry poziom, maŁo snobów, naprawdę super atmosfera.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
    5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -
    Losowa firma:Dodaj firmę