Które gimnazjum bedzie lepsze, bede wdzieczny za opinie
PG4 polecam ze wzgledu na to że ludzie w miare wychodzą z niego a z PG3 to duż ocfaniaków
Jeszcze jeden "cfaniak"
3, jak jeszcze trawisz na dobrych nauczycieli (co jest bardzo prawopodobne) to super.
13:40- Pewnie masz rację jesli chodzi o nauke, ale chodzi mi tez o dyscyplinę kontrolę nad dziećmi, bo w 4 podobno luz i blus
zdecydowanie pg 3 dobrzy nauczyciele nie mam problemów w liceum i dużo punktów na egzaminie
Każdy chwali sobie swoje gimnazjum jak widać, niby nic dziwnego. Znam dobrze zarówno jedną szkołę, jak i drugą. Są bardzo podobne, Wiadomo - każde gimnazjum jest inne. Między pg5, a pg1 jest ogromna różnica, ale między pg3, a pg4 niemal żadna. Wszędzie są lepsi i gorsi uczniowie, oraz lepsi i gorsi nauczyciele. Ja wybrałabym PG4, ale naprawdę PG3 wcale nie jest o dużo gorsze. Mam tylko wrażenie, że w PG3 jest dużo dziewczyn dość lekkich obyczajów.
Aha, i to, że ktoś chodził do pg3/pg4 i nie ma problemów w liceum to żadne zapewnienie. Jeżeli ktoś się uczy, wiadomo, że nie będzie miał problemów. Wszędzie są dobrzy nauczyciele, w PG4 pani Głowacka nauczy chemii każdego, u niej z oceną dostateczną ma się ogromną wiedzę. W PG3 z pewnością też jest taka nauczycielka.
pg4 jest super szkołą. Nowoczesną, nauczyciele też w porządku, potrafią nauczyć, wytłumaczyć. Polecam!