Które gimnazjum bedzie lepsze, bede wdzieczny za opinie
zdecydowanie żadne z nich gimnazjum nr 1 jest najlepsze w mieście
Słyszałem ze nr 1 od lat jest najlepsze, ale ja musze wybrac z tych dwóch, prosze o podpowiedzi
ja chodziłam do pg4 dawno temu w sumie bo jestem na studiach ale polecam fajna szkoła ;)
Ja też polecam 4 . Dość wysoki poziom, trzeba się uczyć ale nie mam problemów w II L.O.
Ja też 4 . PG 3 przeraklamowane. U nas w 4 super! Nie powiem uczyć się trzeba, nie dla obiboków ale nei jest źle, da się wytrzymać :)
Jesli ktos chce się uczyc bedzie to robił w kazdym gimnazjum.A w Ostrowcu poziom jest porównywalny we wszystkich.
13:40- Pewnie masz rację jesli chodzi o nauke, ale chodzi mi tez o dyscyplinę kontrolę nad dziećmi, bo w 4 podobno luz i blus
zdecydowanie pg 3 dobrzy nauczyciele nie mam problemów w liceum i dużo punktów na egzaminie
Każdy chwali sobie swoje gimnazjum jak widać, niby nic dziwnego. Znam dobrze zarówno jedną szkołę, jak i drugą. Są bardzo podobne, Wiadomo - każde gimnazjum jest inne. Między pg5, a pg1 jest ogromna różnica, ale między pg3, a pg4 niemal żadna. Wszędzie są lepsi i gorsi uczniowie, oraz lepsi i gorsi nauczyciele. Ja wybrałabym PG4, ale naprawdę PG3 wcale nie jest o dużo gorsze. Mam tylko wrażenie, że w PG3 jest dużo dziewczyn dość lekkich obyczajów.
Aha, i to, że ktoś chodził do pg3/pg4 i nie ma problemów w liceum to żadne zapewnienie. Jeżeli ktoś się uczy, wiadomo, że nie będzie miał problemów. Wszędzie są dobrzy nauczyciele, w PG4 pani Głowacka nauczy chemii każdego, u niej z oceną dostateczną ma się ogromną wiedzę. W PG3 z pewnością też jest taka nauczycielka.
pg4 jest super szkołą. Nowoczesną, nauczyciele też w porządku, potrafią nauczyć, wytłumaczyć. Polecam!
PG 3..LEPSZA DYSCYPLINA MŁODZIEŻY...W PG 4 LICZA SIE MARKOWE CIUCHY :)
PG 3 ? Jaka dyscyplina? Nawet lekcji nie można prowadzić, bo nauczyciele sobie nie radzą!!
wiesz co może jest jedna nauczycielka, co faktycznie sobie nie radzi, ale reszta prowadzi interesujące lekcje. na nich każdy w większym, czy mniejszym stopniu uczestniczy.
ja musze powiedzieć, że w podstawówce miałam taką babe od polskiego, że nic nie tłumaczyła i w ogóle ja osobiście nic nie wyniosłam z jej lekcji. z kolei o mojej nauczycielce z j. polskiego mam bardzo dobre zdanie, przede wszystkim prowadzi ona bardzo ciekawe lekcje i nie siedzi przy uzupełnianiu dziennika, podczas gdy my robimy ćwiczenia.po prostu lubi to co robi i w pełni się temu oddaje.
naprawdę polecam pg3:)