Którą siłownie polecacie dla 40 latka, trzeba pozbyc sie troche brzuszka
na opone to chyba będe same brzuszki robił najpierw, nie wiadomo czy będzie Ci sie chciało chodzic na siłownie a takie brzuszki w domu to dobry sprawdzian i ja już wiem że mi się nie chce
już chyba za późno aby się brzunia pozbyć
Brzuszkami nie zrzuca sie brzucha !!!
Żeby pozbyć sie oponki to racjonalne żywienie szczególnie w godzinach wieczornych oraz treningi aerobowe tj np. bieganie, rower, orbitrek, steper do tego można dołączyć brzuchy. 3 godzinne treningi w tyg i przy względnie nienajgorszym odżywianiu nawet po miesiącu powinny być widoczne efekty.
Siłowni jest kilka, do takiego treningu może być Olimpia na stawkach, ale i Fitnesss KLub Centrum na Słonku czy wspomniany B&W na Pułankach kwestia gustu,ewentualnie miejsca zamieszkania.
Można ewentualnie skorzystać z zajęć typu aerobik na rowerach
Poza tym brzuszysko można zrzucić w domowych warunkach. Jeszcze teraz kiedy mamy wiosnę i lato za pasem.
Ale podstawa to zdrowa zbilansowana dieta. Nie żadne głodówki. Tylko racjonalne pełnowartościowe posiłki do tego duzo wody zamiast słodkich napojów lub smakowych wód mineralnych i oczywiście rower i bieganie.
A na brzuszki przyjdzie czas kiedy tkanka tłuszczowa zniknie.
Trzeba jeszcze pamiętać że nie ma ćwiczeń które pozwalają odchudzić brzuch. Tkanka Tłuszczowa znika systematycznie i zaczyna znikać w tych miejscach gdzie jest jej najmniej.
dla Ciebie najlepszy jest RODOS ,nie myl z wyspą -rodzinne ogrody działkowe ogrodzone siatką-łopata,grabie i inne gadżety do ręki.
W parkach na terenie miasta są też przyrządy do ćwiczeń. Bardzo fajna sprawa.
Wygrzebałeś wątek sprzed 6 lat - gratuuje
Ktos chetny na silke bo nie mam z kim a chcialem przypakowac klate i przydalby sie partner, wiek 38l