Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                  • Odp.: Która nauczycielka w SP nr 7 najlepsza?

A jaka jest Pani Lisińska jako nauczyciel?

Gość_aa
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Spoko

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 28

Odp.: Która nauczycielka w SP nr 7 najlepsza?

Uczyla moje dziecko w klasach 1/3 świetny wychowawca i nauczyciel

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 29

Odp.: Która nauczycielka w SP nr 7 najlepsza?

Nie polecam tej pani. Nie radzi sobie z problemami wychowawczymi, zamiata je pod dywan. Nie potrafi rozwiązywać konfliktów, faworyzuje niektóre dzieci, jest nieco "oderwana od rzeczywistości". Od lat rodzice na nią narzekają. Moje dziecko też prowadziła, zaszkodzić- nie zaszkodziła, ale ogólnie klasa wyszła z etapu 1-3 kompletnie nieprzygotowana do wyższych klas. Osobiście nic do niej nie mam- spokojna, bardzo subtelna kobieta, ale pracę z dziećmi traktuje chyba tylko jak obowiązek. O ile rodzice dzieci z innych klas otrzymali nr telefonu wychowawców, to w naszej klasie się tego nie doczekaliśmy.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

A niby z jakiej racji nauczyciel ma wam dawać swój prywatny numer telefonu a chyba tylko po to zebyście zakłócały jej spokój prywatny dzwoniąc z głupotami szkoła jest jej pracą a po pracy nie powinna nawet telefonicznie zajmować się waszymi dziećmi bo wy byście chciały. 24 g/h nigdy bym nie dała wszystkim rodzicom swojego numeru

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

W PSP nr 7 to jest powszechny zwyczaj, dziecko poszło do IV klasy i na pierwszej wywiadówce otrzymaliśmy nr telefonu wychowawczyni. Poprosiła tylko, żeby nie dzwonić do niej późnym wieczorem i w dni wolne. Sama często dzwoni do rodziców, nie tylko w razie problemów, ale i po to, by po prostu zwrócić uwagę np na zmianę w zachowaniu dziecka albo żeby pogratulować sukcesu. Nie zawsze rodzic ma czas udać się do szkoły w czasie lekcji. Nie oczekuję, żeby nauczyciel był dostępny 24 godziny na dobę na moje zawołanie, ale wychowawca zwłaszcza w okresie nauczania początkowego spędza z dzieckiem dużo czasu i chciałabym mieć z nim kontakt.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie jestem nauczycielem klas 1-3, dałam rodzicom swój numer telefonu. Czasem nie zdążę jeszcze rano wyjechać do pracy na 8 jak dostaje smsy od rodziców typu : dziecko nie jest przygotowane do lekcji lub np.zeby sprawdzić zeszyt.... Długo by opowiadać

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

dlatego to jest najgorszą głupotą dawanie rodzicom nr telefonu ,niepowazne panie nauczycielki a potem pretensje

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak można dawać swój prywatny numer telefonu rodzicom?,którzy nie mają kultury osobistej i dzwonią jak i kiedy chcą,przykład podany wyżej,głupota nic nie kosztuje a tylko śmiech

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jeśli chodzi o styl ubierania się nauczycielek to chyba drugorzędna sprawa przy wyborze nauczyciela:)ale fajnie popatrzeć na zadbanego wychowawcę.Super ubiera się pani Lisińska,jedna z matematyczek i jedna polonistka.No ale tu o naukę chodzi.Chyba...

Gość_Rodzic
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja też uważam ,że Pani Lisińska to super kobieta i też żałuję, że nie daje telefonów ojcom 3-cioklasistów,chciałbym chodzić do jej klaSY.

Gość_zbyszek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
7 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -