Moje dziecko zacznie naukę w SP nr 7. Chciałabym wiedzieć, która nauczycielka od nauczania początkowego ma DAR i powołanie do nauczania. Której się "chce", która ma to coś i nie dość, że uczy, to jeszcze umie się z dziećmi bawić, pokazać im ( dzieciom) świat poprzez zabawę, ciekawe przykłady i chętnie współpracuje z rodzicami?
Trochę chyba nieaktualna strona. Szkola została otworzona w 1987 roku, więc ma 25 lat, a na stronie ciągle 22 :)
http://www.psp7ostr.republika.pl./O%20szkole.htm
Pani Majewska,właśnie prowadzi 3 klase,więc po wakacjach pewnie weżmie 1
Jestem teraz w 6 klasie SP 7 ! Prowadziła mnie przez pierwsze 3 lata pani Iwonka Majewska , teraz zaś od klas 4 - 6 pani Ewa Zakowana. Dla mnie te 2 nauczycielki są super , ponieważ od tych prawie 3 lat moja klasa jest najlepsza w szkole pod względem średniej ocen . Polecam szkołę Podstawową nr 7 jest w niej bosko ! < 3
Ponadto nasza szkoła od jakiś 6 lat nosi tytuł najbardziej usportowionej szkoły w gminie w tym roku też tak będzie po raz 7 ; D !
PSP 7 FOREVER. ; *
Świetne podejście, ciepła ale wymagajaca, pardzo dobry kontakt z dziećmi i rodzicami Paniu Turbakiewicz. Teraz prowadzi 2c więc musiała byś poczekać jeszcze rok. Sama szuka wycieczek dla dzieci "żeby było taniej i wszyscy mogli pojechać". Wszystkie nauczycielki powinny być takie.
A jakie panie będą uczyć przyszłe pierwsze klasy?
Teraz kończą: Majewska, Śmieszek i Janeczek
Polecam panią Majewską. Obecnie jestem w 6-tej klasie, przez pierwsze lata w szkole (klasy 1-3) przeprowadziła mnie właśnie pani Iwona. Polecam właśnie tą wychowawczynię.
najlepsza to była pani Kargul ale ona uczyła 20 lat temu
potwierdzam, moje dziecko chodzi do niej na dodatkowe zajęcia z matematyki, jestem w szoku jak bardzo polubił matme, Pani Turbakiewicz jest superowa, bardzo kompetentna dzieci traktuje jak swoje kurczątka. Ale inne panie sa również kompetentne, i kreatywne.
Najlepsza pod jakim względem? Że niby co ma najlepsze?
Najlepsze to najlepsze są babki wielkanocne i panie nauczycielki z7. Mniam ,mniam
A co możecie doradzić odnośnie Pani Jagody, podobno dzieci ją lubią
Pani Jagoda traktuje dzieci jak swoje...ma ten Dar potrzebny do pracy z dziećmi...
Fajna jest pani od techniki. Kompetentna, nie faworyzuje dzieciaków. I przy tym bardzo zgrabna i ma fajny styl ubierania