Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 64
          ⓘ

Odp.: Kto zapłaci za 65 mln zł kary dla MEC? Prezydent uspokaja, ale pytania dopiero się zaczynają

"przeciez prezes chciał dobrze dla firmy, dla siebie i dla ludzi" - A dlaczego nikt nie mówi o mieszkańcach, że licza się mieszkańcy? O jakich ludziach mowa? Może tutaj jest napisane, jacy to ludzie: „Liczą się ludzie, nie polityka” jest przede wszystkim (propagandowym?) komunikatem politycznym https://archive.ph/bCxNY

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • ⓘ

Odp.: Kto zapłaci za 65 mln zł kary dla MEC? Prezydent uspokaja, ale pytania dopiero się zaczynają

Może czas na nowy komitet wyborczy: TAK! dla Mieszkańców zamiast TAK! dla Samorządu?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • ⓘ

Ja wiem, co trzeba zrobić. Ja znam odpowiedź na to pytanie. Trzeba ogolić mieszkańców do gołej dupy, a następnie z powagą stwierdzić: Liczą się ludzie, nie polityka.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
25 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę