iny czubek
Zazdrościsz bo nawet nie masz prawa jazdy..
jesli to było stare czarne bmw to widziałem jak jechał w kunowie i elegancko wyprzedzał na czołowke, szkoda gadac.
śmiech na sali jak widze tych chłopaczków w starych BMW LEDWO TOTO JEDZIE a kierowca dumny jakby co najmniej autem spod igły jechał
Nie popieram takiej zabawy na ulicy choć ja się bawie szczególnie gdy jest ślisko ale tylko na placach. W ostrowcu jest taki problem że niema miejsca gdzie można spokojnie pojeździć i poćwiczyć swoje umiejętności, które puźniej w awaryjnych sytuacjach przydają się na drodze. Nawet na placach gdzie niema ludzi i samochodów ludzie nas gonią a donosiciele dzwonią, co was k***a obchodzi że ktoś ćwiczy na bezpiecznym placu, to nie wy puźniej siedzicie za kierownicą i nie martwicie się jak wyprowadzić samochód z poslizgu tak aby nikomu się nic nie stało, a puźniej w gazecie nagłówek "stracił panowanie nad kierownicą..." i się dziwicie, że każdy kożysta z okazji do wprowadzenia samochodu w poślizg. Zajmijcie się swoimi czterymi literami.
Zabawne, że niektórzy tutaj uważają, że "młode" auto z Zachodu - kupione za okazyjną cenę, na pewno bezwypadkowe jest bezpieczniejsze niż stare (obgadywane w tym temacie BMW).
Nie rozumiem, po co zakładać kolejny temat dotyczący driftujących czy szalejących osób, które to "zakłócają" porządek ruchu drogowego w Ostrowcu.
Prawda jest taka, że nie da się wszystkim jednocześnie dogodzić.
Wyganiacie na pusty plac - tylko gdzie taki jest w Ostrowcu?
ZOZ -? A to mały peszek, bo jak tylko ktoś zacznie szaleć na ZOZie to zaraz znajdą się ludzie, którzy widzą jak ktoś driftuje pomiędzy tłumami ludzi albo pomiędzy wieloma zaparkowanymi tam samochodami.
Wybaczcie, ale w życiu nie widziałem na ZOZie więcej niż trzech/czterech osób i więcej niż pięciu zaparkowanych tam samochodów.
Przykre jest też to, że patrzycie na tych Młodzianów przez pryzmat tego czym jeżdżą - to, że ktoś jeździ starym autem - wcale nie znaczy, że jest ono w złym stanie technicznym. Znam masę młodych ludzi w Ostrowcu, którzy jeżdżą starymi autami i naprawdę ich stan jest dużo lepszy niż niejednego kilkuletniego auta.
A co do karania i działań Policji...
jak już ktoś wspomniał wyżej - dlaczego do tej pory nikt nie wpadł na pomysł, żeby zamknąć ZOZ raz na dwa tygodnie - zrobić wpisowe, wytyczyć prostą trasę. Chłopaki z BMW, Hondy i Opla na pewno byliby zadowoleni.
Zrobi się cieplej zaczniemy jeździć na StarOesy do Starachowic.
Poza tym - dlaczego ciągle są łapani tylko młodzi kierowcy?
a co z tymi młodymi 70-latkami, którzy wyjeżdżają, co niedzielę?
a co z kobietami, które nie patrzą w lusterka i cofają na słuch?
a co z "dobrymi rodzicami", którzy przewożą małe dzieci bez fotelików?
a co z tymi, którzy mają pozakładane niebieskie postojówki, "zenonowe" żarówki, i innego rodzaju badziewia z targowicy?
oni nie stwarzają zagrożenia w ruchu drogowym?
Na każdego znajdzie się jakiś "haczyk" trzeba tylko uderzyć się w piersi i pomyśleć logicznie.
I naprawdę szanuję Panów z Policji Drogowej w Ostrowcu, bo są porządni towarzysze i poniekąd rozumieją młodzież. I niech wiedzą, że ta "szalejąca" młodociana grupa kierowców nie chce celowo działać im na nerwy - tylko zawsze znajdzie się jakiś uprzejmy obywatel, który doniesie. Ot, taka mentalność i utarty stereotyp.
aaaa i byłbym zapomniał...
"Przedni napęd jest dla dziewczynek!" :).
Pozdrawiam!
Cinek
Wreszcie znaleźli się na tym forum ludzie z zdrowym podejściem do sprawy, popieram.
Cinek niezgodze się z tezą którą napisałeś: "Przedni napęd jest dla
dziewczynek!". Teraz w większości samochodów jest przedni napęd, Ja również taki posiadam i wcale nie narzekam, bo żaden problem wprowadzić tylnonapędówke w poślizg, a spróbuj to zrobić przednim na suchym asfalcie.
Gość_rubinho wykonałeś kiedyś taki poślizg, bo myśle, że jedyny jaki przez przypadek udało ci się zrobić to niekontrolowany i bardzo szpanujesz wiedzą na ten temat, gdybyś umiał choćby 10% tego co niektórzy to mógłbyś próbować się wypowiedzieć. Tylko nie przegrzej swojego nowego ferrari podczas prób pokazania się.
karol synu to sobie pogadałeś :) idź lepiej spać :) miłych snów :)
gówniarstwo i tyle. jakim pustakiem trzeba być, żeby się tak zachowywać i w ogóle tak robić. Jeśli się popisywać to czymś lepszym i wartościowszym. stawiam na to, że gówniarz jest po zawodówce i ojców wykorzystuje ile sie da. pewnie też to łyse i jak siądzie za kierownicą to jak poduszki nie podłoży pod d. to go nie widać. ala maczo z zaściankowa. do tego kolesie i dziunia z fają w zębach, sucha z p. na wierzchu.
matko święta!
piter jesteś po--bany.....
Karol milion razy wolałabym miec Punto w kredycie niz 20 letnie bmw za gotówkę.widac że nie masz pojęcia najnowszy model punto tzn,jedna rata za niego jest wyższa niż cena za całe twoje BMW.nie wiem czemu ale te stare BMW kojarzą mi się z totalną wiochą.To tak jakby założyć buty adidasa z kolekcji sprzed 10 lat.Wplałabym jeżdzić autobusem niż tym BMW
Kolezanka Wyzej widocznie ma za duzo wszystkiego i nie moze przyjac do wiadomosci ze jedni maja a drudzy maja ale mniej ale coz zadufanie to teraz norma!:)
Popieram Kolege Karola ze starsze Wozy przezyja te smietniki nowoczesne jakie sa obecnie w wiekszosci niestety do szpanu!:)
dobrze gadasz, a wątek jest na temat niebezpiecznej jazdy na publicznej drodze, gdyby Panu rajdowcowi nie wyszło i wpadł na chodnik, potrącił dziecko albo zabił, he? o tym kolega rajdowiec nie pomyślał niestety bo do takich akcji potrzeba troszeczkę rozumu ...... ;)
Czy ten kierowca ma na imię Damian?
W piątek widziałam go na Zozie- jest NIESAMOWITY ale też i głupi bo po drogach publicznych jeżdżą też inni, mniej doświadczeni kierowcy. Jestem instruktorką nauki jazdy i 2 razy już natknęłam się na niego z uczniami. Raz miałam pietra, bo jechałam 3raz z dziewczyną, która jeszcze była w szoku, że w ogóle "prowadzi" samochód i zostałyśmy wyprzedzona tak, że na prawdę dziwię się, że nie zmiotło nas z drogi. I przez takich driverów osoby chcące nauczyć się jeździć później rezygnują z kursów. A to przykre!
NO WLASNIE DROGA POLU JESTES NIEULECZALNA.....NA CHUJ WAM DALI DOSTEP DO INTERNETU....MACI EPROBLEMY ZE SOBA I CZEPIACIE SIE INNYCH.....MOZE UZYJ MOZGU I ZASTANOW SIE DLACZEGO TAK ROBI.....NAJLATWIEJ ZWYZYWAC I CHUJ....TAKA TU ODWAZNA JESTES TY JAK I RESZTA....A KURWA WEZ RUSZ DUPE PRZYJDZ NA ZOZ ZAPYTAJ DLACZEGO I CO ROBIMY....UMIESZ NORMALNIE POROZMAWIAC CZY ZBYT OGRANICZONA JESTES?? I JEDYNE CO WASZE MOZGI POTRAFIA WYKREOWAC TO JEBANE NAPIERDALANIE NA MLODYCH......ZAZDROSCISZ,CZY MASZ OKRES....JAKBYS WSIADLA I SIE Z NIM PRZEJECHALA TO BYS ZOBACZYLA ZE TO JEST COS FAJNEGO...NIE NO KURWA MOZNA BY PO WAS JEZDZIC TEPE ŁBY BO NA NIC INNEGO NIE ZASLUGUJECIE......MACIE PROBLEMY TO IDZCIE DO PSYCHOLOGA BADZ PSYCHIATRY......A TEN WARIAT PRZERASTA WAS JAK I WIEKSZOSC LUDZI W TYM MIESCIE UMIEJETNOSCIAMI ZA KIEROWNICA.....WY BYSCIE SIE CO NAJWYZEJ OBESRALI.....A ZE WARIAT..HMMMM NO I ZA TO GO LUBIE :D szalej dalej ALE UWAZAJ NA INNYCH :D
Buty z kolekcji Adidasa sprzed 10 lat dziś są klasykami. Tak, jak te BMW.
A tym Punto możesz wyruszyć... na targ i z powrotem.