Kto widział czuba?
Dlaczego uważasz że to czub?Ja myślę że to świetny kierowca a ty mu nawet do pięt nie dorastasz dziadku! Założę się że nawet nie potrafisz prosto zaparkować!!!!!!!!!!!!
czub jakich mało, niszczy asfalt tą blaszanką z niemiec
jesli to było stare czarne bmw to widziałem jak jechał w kunowie i elegancko wyprzedzał na czołowke, szkoda gadac.
Musi często jeździć bo ja też go widziałem w drodze z Kunowa .Co ten kretyn robi !!!! Z koni mechanicznych w tym pożal się boże pojeździe została tylko stara chabeta . Ciśnie tą ruinę aż wszystko jęczy w niej . BMW i totalny brak rozumu ...to się źle skończy . Szkoda tylko że Vectra tego barana nie uszczeliła , czego mu z całego serca życzę . PANOWIE Z VECTRY DO ROBOTY
to niestety na pewno czub. Oby zabił tylko siebie w wypadku a nie kogoś bliskich.
został uchwycony na monitoringu, a drift jest karalny wiec teraz beknie
widziałam widziałam
ja mam zasadnicze pytanie
a kogo to qwa obchodzi miszczu????
to ważne dlatego że takich ludzi trzeba tępić. Najlepiej przez mandaty i kary pieniężne bo tylko to ich może nauczyć że życie ludzkie jest bezcenne. Jest wiele miejsc gdzie można pojeździć szybko samochodem, np tor w Kielcach. Niestety ci 'mistrzowie' ze spawanych złomów z zachodu wolą popisy na drogach publicznych i zabijają normalnych ludzi. Trzeba z tym walczyć!
kogo obchodzi Florentynko ? wystarczy, że kiedyś ktoś stracił swoją ukochaną kobietę bo jakiś kretyn driftem pieprznął w nią bokiem na chodniku przy zakręcie. zdarzenie w polsce. niech sobie driftują barany na placach a nie na drogach publicznych. ciekawe jakbyś się czuła w takiej opcji.
mnie obchodzi bo jeżdżę z dziećmi i nie będę się czaił do wjazdu na rondo żeby jakiś frajer we mnie nie prz.....ł .!
flo wszystkich mądrych ludzi órwa.pojeb-na.
ledwo co odebrałam prawko...z duszą na ramieniu wyjechałam samodzielnie na miasto i od razu musiałam się nabić na tego idiotę! wyprzedził mnie w taki sposób, że wjechał na pas centralnie przede mną. zaparkowałam samochód i wróciłam pieszo.
śmiech na sali jak widze tych chłopaczków w starych BMW LEDWO TOTO JEDZIE a kierowca dumny jakby co najmniej autem spod igły jechał
to faktycznie śmieszne ale zarazem straszne. Te samochody nie powinny w większości być dopuszczone do ruchu. JAk jadę za takim to widać że przednia i tylna oś się nie pokrywają! To jak on może hamować itp. To jeżdżący kamikadze.
Stacje diagnostyczne przepuszczą wszystko do ruchu.
Nie popieram takiej zabawy na
ulicy choć ja się bawie
szczególnie gdy jest ślisko ale
tylko na placach. W ostrowcu
jest taki problem że niema
miejsca gdzie można spokojnie
pojeździć i poćwiczyć swoje
umiejętności, które puźniej
w awaryjnych sytuacjach
przydają się na drodze. Nawet
na placach gdzie niema ludzi
i samochodów ludzie nas gonią
a donosiciele dzwonią, co was obchodzi że ktoś ćwiczy
na bezpiecznym placu, to nie wy
puźniej siedzicie za kierownicą
i nie martwicie się jak
wyprowadzić samochód
z poslizgu tak aby nikomu się nic
nie stało, a puźniej w gazecie
nagłówek "stracił panowanie
nad kierownicą..." i się dziwicie,
że każdy kożysta z okazji do
wprowadzenia samochodu
w poślizg. Zajmijcie się swoimi
czterymi literami.
Ćwicz Piotruś, ćwicz...ale ortografię, bo aż oczy bolą gdy się czyta Twoje wypociny. Przede wszystkim my tu nie obrabiamy ludzi, którzy ćwiczą na placach, tylko kretyna, który lansuje się starą blachą po mieście!