Załamany czy ta Kasia tak jak pisał tu ktoś wcześniej mieszka na Słonku? Znam taka dziewczynę ale nie wiem czy to ta... Kończyła może w tym roku Ekonomik?
Chłopie weno się ogarnij nic dziwnego że tak zareagowała, powiedz co zrobiłeś takiego żeby się jej spodobać? pozatym że zrobiłes z siebie desperata na forum? jeśli chcesz ją zdobyć to zrób coś z jajami coś co się spodoba kobiecie i zrobi na niej POZYTYWNE wrażenie. Masz na to jeszcze zapewne szanse tylko nie zachowuj się jak desperat bo tego nasze drogie Panie nie nawidza!
mieszka na slonku i chodzila do technikum ekonomicznego i olala zalamanego i chyba juz cale osiedle wie ktora to laska
skoro konczyla ekonomik to ja tez juz wiem ktora to dziewczyna:Dale z nia to ciezko bedzie bo ona nalezy do ludzi ktorzy albo kogos akceptuja albo wcale nie zauwazaja ze ktos istnieje. znam ja i skolowalem numer do niej masz go na mailu:D
A wszystkiemu winne te dzisiejsze "komedie romantyczne", naogląda się nierzeczywistego obrazu przejaskrawionego i okraszonego "magią" danej chwili (świąt, walentynek) wydaję się jednemu z drugim, że można by to przenieść na realny grunt. Rozumiem kibicujących, bo chcieli się poczuć właśnie jakby "oglądali" oko w oko coś na wzór takiej komedii. A co do tej "przyjaźni" to chyba tylko kobiety wierzą w coś takiego, a raczej w subtelny sposób pozdrawiają środkowym palcem.
moim skromnym zdaniem i tak wykazała się klasą, że obcemu chłopakowi oferowała przyjaźń. trochę szkoda że tak to się skończyło bo kibicowałam z rodziną tej historii
Ostro już przesadzacie.
Temat powinien zostać usunięty.
temat niech zostanie, bo to fajna swojego rodzaju będzie pamiątka za jakiś czas. Tylko już temat powinien być skończony.
chyba najfajniejszy post na tym forum od jego poczatku
jesli ktos mieszka na slonku to od razu wie ktora to dziewczyna. ale jak to sie mowi nie dla psa kielbasa
ale że ona jest kiełbaską?
;D