Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 101

Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

Załamany czy ta Kasia tak jak pisał tu ktoś wcześniej mieszka na Słonku? Znam taka dziewczynę ale nie wiem czy to ta... Kończyła może w tym roku Ekonomik?

Gość_Ja
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

Chłopie weno się ogarnij nic dziwnego że tak zareagowała, powiedz co zrobiłeś takiego żeby się jej spodobać? pozatym że zrobiłes z siebie desperata na forum? jeśli chcesz ją zdobyć to zrób coś z jajami coś co się spodoba kobiecie i zrobi na niej POZYTYWNE wrażenie. Masz na to jeszcze zapewne szanse tylko nie zachowuj się jak desperat bo tego nasze drogie Panie nie nawidza!

Gość_drań
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 103

Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

mieszka na slonku i chodzila do technikum ekonomicznego i olala zalamanego i chyba juz cale osiedle wie ktora to laska

Gość_motorowy
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 104

skoro konczyla ekonomik to ja tez juz wiem ktora to dziewczyna:Dale z nia to ciezko bedzie bo ona nalezy do ludzi ktorzy albo kogos akceptuja albo wcale nie zauwazaja ze ktos istnieje. znam ja i skolowalem numer do niej masz go na mailu:D

Gość_Adrian
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 111

A wszystkiemu winne te dzisiejsze "komedie romantyczne", naogląda się nierzeczywistego obrazu przejaskrawionego i okraszonego "magią" danej chwili (świąt, walentynek) wydaję się jednemu z drugim, że można by to przenieść na realny grunt. Rozumiem kibicujących, bo chcieli się poczuć właśnie jakby "oglądali" oko w oko coś na wzór takiej komedii. A co do tej "przyjaźni" to chyba tylko kobiety wierzą w coś takiego, a raczej w subtelny sposób pozdrawiają środkowym palcem.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

moim skromnym zdaniem i tak wykazała się klasą, że obcemu chłopakowi oferowała przyjaźń. trochę szkoda że tak to się skończyło bo kibicowałam z rodziną tej historii

Gość_Barbara
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ostro już przesadzacie.

Temat powinien zostać usunięty.

wszystkowiedzacy
          Zgłoś
          Odpowiedz

temat niech zostanie, bo to fajna swojego rodzaju będzie pamiątka za jakiś czas. Tylko już temat powinien być skończony.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 118

chyba najfajniejszy post na tym forum od jego poczatku

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

jesli ktos mieszka na slonku to od razu wie ktora to dziewczyna. ale jak to sie mowi nie dla psa kielbasa

Gość_Norbert
        Zgłoś
        Odpowiedz

ale że ona jest kiełbaską?

Gość_hałhał
          Zgłoś
          Odpowiedz

;D

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
13 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -