Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
      • Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

Kibicuję od samego początku napisania pierwszego posta :))))

Powodzenia :)

ilcia
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

Spinacie się, a potem się okażę że dziewczyna nie będzie zainteresowana lub jest zajęta.

wszystkowiedzacy
          Zgłoś
          Odpowiedz

zupełnie mnie to nie dotyczy, ale musze wiedzieć jak to się skończy! założyłam się z siostrą o stówę, że będą razem!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość_klara
            Zgłoś
            Odpowiedz

załamany chyba działa bo go ni widu ni słychu

Gość_fanka
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 87

Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

Jedna wielka lipa. Teraz to ja jestem na prawdę załamany. Napisałem do niej, trochę czekałem na odpowiedź i dziś Kasia odpisała- bardzo kulturalnie poinformowała mnie że nie jest zainteresowana no i oczywiście usłyszałem kultowe ''możemy zostać przyjaciółmi''. Dzięki wszystkim za wsparcie mimo wszystko:(

Gość_załamany
      Zgłoś
      Odpowiedz

CHYBA ZARTUJESZ! TE KOBITY TYLKO LAMIA NAM SERCA I NIC WIECEJ.

Gość_C
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 89

Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

"Dziś zdanie 'zostańmy przyjaciółmi' brzmi tak samo jak 'zdechł Ci kot, ale możesz go dalej zatrzymać" :P

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 90

Jak w którymś z wątków Lucyferus napisał, że przyjaźń to też miłość ( no bo w końcu co innego), tak może Ty nie rezygnuj z tego co Kasia chce i może Ci zaoferować. Swoją drogą chyba nie spodziewałeś się, że od razu zgodzi się być Twoją dziewczyną, bo może nawet nie bardzo Cię kojarzy z tych zajęć. Gdyby to do mnie takim romantycznym uczuciem męzczyzna zapałał, nawet gdybym była samotna na pewno chciałabym go poznać najpierw własnie jako przyjaciela.

Więc nie ma się co załamywać... jeśli dostrzeże w Tobie właśnie taką przyjazną duszę, dobro i będzie wiedziała, że można Ci zaufać, będzie się przy Tobie dobrze czuć to od takiej przyjaźni do tej prawdziwej miłości niedługa droga... trzeba tylko trafić na odpowiedni most prowadzący do niej :) a Tobie pozwolono na niego wejść :D

Wiem, że to pewnie nie jest łatwe żyć w niepewności. Lepiej jednak spróbować niż żałować, że się stchórzyło... a może zyskasz po prostu świetną przyjaciółkę :)

Trzymam kciuki za przyjaźń

ilcia
        Zgłoś
        Odpowiedz

Oby tak było. Bardzo Ci dziękuję i Wszystkim którzy w jakiś sposób mnie tu wspierali!

Gość_załamany
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 91

no to przegrałam stówę.

ale dobrze że chociaż przyjaźń zaproponowała.

szkoda.

Gość_klara
        Zgłoś
        Odpowiedz

Nie bądź głupi! Nie istnieje przyjaźń między mężczyzną a kobietą!

Zawsze jedna ze stron będzie żyła złudną nadzieją "a może kiedyś".

Zachowaj się jak facet !

wszystkowiedzacy
          Zgłoś
          Odpowiedz

Więc nazwijmy to koleżeństwem... chyba to zupełnie naturalne, że nie znając się nawzajem nie mogła zaproponować mu niczego innego. Może warto, żeby się po prostu sprawdzili?? czy beda mieli o czym rozmawiać, czy się polubią. Załamany myślę sam będzie wiedział w którym momencie znajomości powinien się wycofać a w której pójść o krok naprzód.

ilcia
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 106

Nie ma się co załamywać... Jeśli nie ma chłopaka to przecież jako przyjaciele możecie się spotykać, zawsze to coś. Chyba, że będziesz wolał o niej zapomnieć, to problem się tu sam rozwiązuje. Głowa do góry ! Trzeba być dobrej myśli. Ja nadal trzymam kciuki kolego ;))

Gość_Paula
            Zgłoś
            Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 94

o nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ale szkoda! ale moze nie rezygnuj masz teraz z nia kontakt podtrzymuj go i moze kiedys(....)

chyba tego nie zdzierze.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 96

trzymaj sie i walcz moze o nia tylko nie nachalnie

Gość_bawarka
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 97

czułem ze to sie nie skonczy szczesliwie

Gość_motorowy
        Zgłoś
        Odpowiedz

Oj bez przesady... to się jeszcze nie skończyło. To się dopiero zacznie... Sama mam kolegę, który pewnego dnia ni z gruszki ni z pietruszki zaczepił na ulicy dziewczynę, która mu się podobała i mijał ją kilka razy już wcześniej. Ona o jego istnieniu nie miała pojęcia, kiedy on już był nią zauroczony. Też zaproponowała mu przyjaźń i po dwoch miesiącach stali się parą.

Niech nikt mi nie mówi, że ludzie wiążą się z osobami, których kompletnie nie znają, albo znają tylo z widzenia.

Załamany masz teraz pole do popisu i korzystaj z szansy jaką dostałes. Bo na mmoje oko to nic innego jak szansa :)))

ilcia
          Zgłoś
          Odpowiedz

A może ma chłopaka? a może załamany nie jest w jej typie?

Praktycznie nic o niej nie wiesz a komentujesz.

Przestań ilcia swoje uszczęśliwiania na siłę.

Ps. w takiej chwili wszyscy jesteśmy załamanymi.

wszystkowiedzacy
            Zgłoś
            Odpowiedz
13 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę