szukam osób z którymi miałem wykłady. Trochę głupio mi tu to pisać, ale zakochałem się w jednej dziewczynie i nie wiem jak mam ją znaleźć. Nawet nie wiem jak się nazywa. Kiedyś przyszła spóźniona na wykład cała mokra od deszczu i wtedy mnie wzięło na maksa! Wstydziłem się jej i zaprzepaściłem szansę na rozmowę. Potem raz widziałem ją na placu, ale szybko wsiadła do elki i zabrakło mi odwagi, żeby tam dojść i zagadać.
Jestem tak zdesperowany, że chciałbym się spytać jej instruktora o nią tylko nie wiem jak, skoro nawet imienia tej dziewczyny nie znam. Jedyne co wiem to to, że się zakochałem jak nigdy!!!
raczej pojebany
Muszę jakoś namierzyć tę dziewczynę! Nawet gdybym miał spać w śpiworze na tym placu manewrowym i na nią czatować!
jaka fajna sytuacja :)
POWodzenia! jak coś ruszy to pochwal się:)))
a to ja wiem wszystko! dziewczyna ma na imie Kasia, jest z Ostrowca i mieszka na słonku chyba bo znam ją z widzenia. i chyba wiem który to nasz załamany:D daje sobie reke uciąć, że to blondyn krótko obciety. Na wykładach się na nią gapił co rusz ale miał ciezko, bo nasza gwiazda siadala zazwyczaj z tyłu. szkoda, ze z naszej grupy prawie nikt sie nie zna ani nic bo po takiej historii to wartalo by sie spotkac juz po egzaminie na przykład i pogadać,zobaczyć co gdzie i jak:)
puknij sie w leb czlowieku! szkoda ze jeszcze nie napisaliscie jej nazwiska tu i numeru drzwi! jesli ona ma na prawde chlopaka to przeciez wy tu jej niezlego bigosu robicie. wydaje mi sie ze wczesniej czy pozniej to do niej dotrze i raczej sie jej to nie spodoba. a swoja droga ciekawe co w sobie takiego ma ta dziewczyna ze tak załamany wpadł po uszy.
A wszystkiemu winne te dzisiejsze "komedie romantyczne", naogląda się nierzeczywistego obrazu przejaskrawionego i okraszonego "magią" danej chwili (świąt, walentynek) wydaję się jednemu z drugim, że można by to przenieść na realny grunt. Rozumiem kibicujących, bo chcieli się poczuć właśnie jakby "oglądali" oko w oko coś na wzór takiej komedii. A co do tej "przyjaźni" to chyba tylko kobiety wierzą w coś takiego, a raczej w subtelny sposób pozdrawiają środkowym palcem.
ODWALCIE SIE OD NIEJ
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000660813130
ale że co?
?
O Boze ... rozbrajacie mnie ... moglabym sie co nieco wypowiedziec na temat tej panny bo chodzilam z nia do klasy ale daruje sobie bo jeszcze policja do mnie zapuka za znieslawienie ;D
Załamany czy ta Kasia tak jak pisał tu ktoś wcześniej mieszka na Słonku? Znam taka dziewczynę ale nie wiem czy to ta... Kończyła może w tym roku Ekonomik?
mieszka na slonku i chodzila do technikum ekonomicznego i olala zalamanego i chyba juz cale osiedle wie ktora to laska
skoro konczyla ekonomik to ja tez juz wiem ktora to dziewczyna:Dale z nia to ciezko bedzie bo ona nalezy do ludzi ktorzy albo kogos akceptuja albo wcale nie zauwazaja ze ktos istnieje. znam ja i skolowalem numer do niej masz go na mailu:D
Nie rozumiem tylko po co temat jej imienia, nazwiska i wszelkich danych nadal jest tu drążony... Przecież chodziło o to, żeby ' załamany ' w jakiś sposób się z nią skontaktował i wiedział, czy może na coś liczyć. A tu nadal wywody co to za dziewczyna, gdzie mieszka, jaką szkołę kończy ...
Zaraz ktoś wstawi może link na jej profil, albo numer telefonu to wszyscy będą usatysfakcjonowani...