Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

Ilość postów: 84 | Odsłon: 10627 | Najnowszy post
  • Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

szukam osób z którymi miałem wykłady. Trochę głupio mi tu to pisać, ale zakochałem się w jednej dziewczynie i nie wiem jak mam ją znaleźć. Nawet nie wiem jak się nazywa. Kiedyś przyszła spóźniona na wykład cała mokra od deszczu i wtedy mnie wzięło na maksa! Wstydziłem się jej i zaprzepaściłem szansę na rozmowę. Potem raz widziałem ją na placu, ale szybko wsiadła do elki i zabrakło mi odwagi, żeby tam dojść i zagadać.

Jestem tak zdesperowany, że chciałbym się spytać jej instruktora o nią tylko nie wiem jak, skoro nawet imienia tej dziewczyny nie znam. Jedyne co wiem to to, że się zakochałem jak nigdy!!!

Gość_załamany
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

wow jak fajnie:) szukaj, szukaj...:)))powodzenia.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

Powodzonka, i dużo szczęścia :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

a jak ona wyglądała?

Gość_C
        Zgłoś
        Odpowiedz

taki ciemny blond włosy zawsze upięte, niebieskie albo zielone oczy, ok.167cm. Nie wiem jak jeszcze mogę ją opisać. Jeździ z takim łysym instruktorem.

Gość_załamany
          Zgłoś
          Odpowiedz

najlepiej będzie jeśli zagadasz z jej instruktorem pewnie ci pomoże.ja też zaczynałam kurs we wrześniu ale pewnie byłam w innej grupie bo u nas nie było zmokniętej ciemnej blondynki.

Gość_C
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pierwsze spotkanie było 8września, wtedy były badania lekarskie itp. Ona chodziła na kurs z koleżanką taką z czarnymi włosami. Na pewno byłaś w innej grupie?!

Gość_załamany
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Odp.: Kto rozpoczynał kurs w Autosawie na początku września 2011 r. na kat. B? (Zakochałem się...)

jak jezdzi z lysym instruktorem to pewnie z Pawlem Puculkiem. tyle moge pomoc.

hehe romantyczna historia. powodzenia!!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Muszę jakoś namierzyć tę dziewczynę! Nawet gdybym miał spać w śpiworze na tym placu manewrowym i na nią czatować!

Gość_załamany
      Zgłoś
      Odpowiedz

ja zaczynałam kurs 6 września a 8 chyba też byłam na badaniach.ale jednak jej nie kojarzę.najlepiej zapytaj instruktora.Lepiej nie spij na placu manewrowym bo gorzej jak już skończyła kurs.Powodzenia

Gość_C
        Zgłoś
        Odpowiedz

POWODZENIA!!!::)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

jaka fajna sytuacja :)

POWodzenia! jak coś ruszy to pochwal się:)))

Gość_pielęgniarka
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

hhahaha, no nie moge. ja robiłem kurs razem z Toba najwidoczniej bo pamietam tamten wyklad

, jak przyszla ta laska, wtedy mielismy chyba zajecia z pierwszej pomocy.

wiem, ze ma na imie kaska bo sam obczaiłem kiedyś z listy obecności,

ale nazwiska nie pamietam.

jak ja zobaczysz nastepnym razem to zagadaj bo jazdy sie skoncza i mozesz jej juz nie spotkac. ta niesmialosc potrafi wiele zniszczyc

powodzenia

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Dokładnie tak! Wtedy był wykład o pomocy z razie wypadku! Tak myślałem, że Gosia albo Kasia ma na imię!! Dzięki Stary, choć to i tak mało, żeby ją jakoś namierzyć. Dziś byłem 2x na placu, żeby pogadać z jej instruktorem, ale nie widziałem go.

Gość_załamany
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

szkoda ze nie wiesz jak sie nazywa, moglbys znalezc te laske na nk albo facebooku moze, a tak to troche lipa. ale zycze powodzenia mimo wszystko.

Gość_b
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Boże! Jakbym się cofnęła w czasie! Ja swojego obecnego męża też poznałam na kursie prawa jazdy w Auto-sawie. Już na drugim spotkaniu podszedł do mnie. Pobraliśmy się 2 lata po tym. Trzymam bardzo mocno kciuki, żebyś znalazł swoją księżniczkę.

Gość_Barbara
      Zgłoś
      Odpowiedz

Super Sprawa z takim zakochaniem, az miło powspominac jak sie mialo 20- lat.

Znajoma właśnie robi kurs - ADA ale ona chyba jest wyzsza nic 167. Pracuje jako kelnerka w Marghericie

Gość_Thor
        Zgłoś
        Odpowiedz

Albo zagadaj do Pani w biurze - wygląda na romantyczkę, może Ci pomoże :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
13 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
"Ilando" Grzegorz Drogosz
Branża: Komputery
Dodaj firmę