To ze G jest od lichoty to wiadomo od poczatku. Wystarczy popatrzec gdzie wisza bilboardy tego pana... po za tym kampani kww gorczynskiego kandydatow na radnych byla znacznie bogatsza od tosu ktory ludziom sie chyba znudzil wiec Lichota zainwestowal w inny komitet. No i wygral... wprowadzil 13 radnych. Wybierzcie Dude w 2 turze, bo inaczej nic sie nie zmieni
Ktoś - co Ty opisujesz? Gdzieś zadzwonili ale nie masz pojęcia czy to w Kościele czy telefon dzwoni.
Kolego z 9:45 mam oczy i uszy i widzę i słyszę nie jestem osobą która nie ingeruje w takie oszustwa!
niiezłe też ciekawostki podobno miały też miejsce w Bałtowie.... przemeldowania, grupy szybkiego reagowania - mobilizowania.....
ktoś coś wie ktoś coś słyszał???
uważaj ktoś jedna sprawa jest już w prokuraturze
Nawet jak będzie druga tura Górczyński - Duda, to co to zmienia? Ludzie co na Kałamagę zagłosowali na Dudę głosu nie oddadzą tylko na Górczyńskiego. Także Duda bez szans i dobrze.
Tak czytam i czytam i ręce mi opadają. Ja w zasadzie już mam to głęboko bo wybrałem emigracje. Ale nie mam szacunku dla ludzi którzy narzekają - a potem widza wybór pomiędzy Malakaga czyyyyyy Mujczynski? Jednego i drugiego granatem od koryta nie oderwiosz :) Mieliście jeszcze do wyboru Sulka Olownie i Dude - wszystko jedno który z nich zostałby prezydentem - i tak byłoby lepiej niż stara gwardia .
Nie wiem co widzicie w Górczyńskim przecież to kumpel Wilka nic sie nie zmieni.
Nie iskrzyło między Wilkiem a Górczyńskim .I dobrze.
Górczyński dostał duży mandat zaufania od wyborców, trzeba mieć tylko nadzieje że naprawdę odciął się od TOS
"Jak poinformował PAP przewodniczący Miejskiej Komisji Wyborczej w Ostrowcu Św. Tomasz Wójcik, najwięcej głosów w wyborach prezydenta uzyskali: poseł PSL
Jarosław Górczyński (własny komitet, popierany przez ludowców) - 10 tys. 116 (43 proc.) oraz radny miejski Zbigniew Duda (PiS) - 6729 (28 proc.).
Kolejni kandydaci osiągnęli następujące wyniki: urzędujący starosta ostrowiecki Zdzisław Kałamaga (Komitet Twój Ostrowiecki Samorząd, popierany przez SLD i PO) -
3671 głosów (15 proc.), b. poseł Samoobrony Leszek Sułek (Komitet Polska Patriotyczna) - 1530 głosów (6 proc.), urzędnik Krzysztof Adamski (Komitet Lewica
Ostrowiecka, członek Twojego Ruchu) - 1048 głosów (4 proc.), przedsiębiorca Krzysztof Ołownia (Nowa Prawica-Ostrowiec) - 708 głosów (ok. 3 proc.).
"
Ludzie Głosujecie Na DUDE !!!
Jak będzie 2 tura, na pewno większość zagłosuje na Pana D. Ja tak zrobię! Panu G. Już dziękujemy, nie potrzebujemy parobkow Pana Lichoty! Ludzie przejrzyjcie na oczy. Bo znowu obudzicie się z ręką w nocniku!
Skąd stwierdzenie, że jest parobkiem Lichoty. Proszę o jakiś przykład.
jakby mieli na niego głosować to by głosowali w 1 turze.
Niestety wariant oszukania wyborców zadziałał. Nagle politykowi Górczyńskiemu nie chodziło o politykę. I ludzie się nabrali a władza zostaje w tych samych rękach MASAKRA
A Wy jak zwykle ta sama śpiewka. Dobrze że mieszkańcy nie sugerują sie kłamstwami które tu wypisujecie na temat Pana Górczyńskiego.Z Tosem ma tyle samo wspólnego co z Lichotą, czyli NIC.I zwykli mieszkańcy o tym wiedzą.
Głupoty opowiadasz i to Ty mieszkańcu z 15:01 nic nie wiesz o Panu G.