Wie ktos cos kto wygral wybory prezydenckie u nas? Jakies przecieki?
Zacytuje komentarz z tego artykułu który mi się spodobał i ma poparcie w tezie na stronie KRSu. ,,no bez jaj. Czy w tym mieście naprawdę są, aż takie układy, że TOS ma w 2 turze głosowania swoich 2 członków czyli wiceprezesa stowarzyszenia i członka zarządu? Czy ludzie zdają sobie sprawę, że właśnie zostali nabici w butelkę przez obecnych rządzących?" Coś mi się wydaje, że mieszkańcy właśnie podpisali wyrok śmierci nad tym miastem. Smutne ale coś czuje, że prawdziwe.
czyli dogrywka Górczyński-Kałamaga
Myślę, że liczą głosy co do jednego, zobaczymy ile było "nieważnych"? Jaro wygraj!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję, że to nie jest gierka polityczna naszym kosztem. Obaj coś tam mają z TOS-em i gdyby Jarek w II turze zrezygnował... aż strach pomyśleć. Wtedy tylko wyprowadzić się z O-ca.
spakowane masz już graty, jak nie to możesz już zaczynać!
Zgadzam się koniec dla młodych tylko emigracja......
Ja byłem zadowolony z obecnych rządów i dlatego głosowałem na Kałamagę. Jeśli kandydaci z czołówki byli tacy źli, to po co ludzie na nich głosują. Mieliśmy spory wybór, aż 6 różnych kandydatów. A jak widać ludziom zazdrość, że ktoś po latach pracy się dorobił.
Moim zdaniem będzie 2 tura Górczyński -Duda nie wyobrażam sobie by wygrał Kałamaga ten facet powinien być odspawany od koryta raz na zawsze.
a więc umarł Ostrowiec,przecież Kałamaga z Górczyńskim to jedna ręka,czy w tym mieście faktycznie jest takie zamulenie umysłów
Zbychu wygraj, bo inaczej nie ma czego szukać w Ostrowcu... Bo inaczej Zero zmian = zero przyszłości dla młodych "niepoustawianych" = wyjazd, wyjazd za chlebem i godziwymi warunkami życia. Dość poustawianych "przyjaciół" i raczek wszedzie które klepną po plecach i przesuną wyżej... Serio podobają wam się tos-owskie układziki. DOŚĆ ! Kurde, zmienmy na coś nowego, chyba nie może byc gorzej niż teraz... Precz z Panem G. i Panem K. którzy z jednego korytka jedzą i będą czerpac dalej - i uwaga tylko dla siebie i ew. "przyjaciół od w."
Górczyński z ponad 40% poparciem. Będzie 2 tura z panem Dudą.
To nie żadne zamulenie tylko tylko świadome wybory naszych mieszkańców.
Czas Kałamagi już minął. Wszystkie stanowiska już piastował.
Brawo Panie Górczyński nasz Prezydencie.
Będzie druga tura, w której zagłosuję na pana Dudę.
Górczyński już piastował władzę w Ostrowcu. A ludzie narzekają że źle jest i dalej na niego głosują. NIE ROZUMIEM
No tak plan panów z TOS wypalił. Czy to Górczyński czy Kałamaga wygrywa TOS. Jak nie ten to ten ale władza zostaje w tych samych rękach. DNO.
Ta tylko nie wiecie że Panem. G. Kieruje właściciel Bałtykiem Jura Parku. I jak powie do P.G. że ma budować drogi w Bałtowie, a nie w Ostrowcu to tak będzie. Robi imprezy w restauracji Impresja przy sandomierski 3 dniowe i każe tylko wódkę sobie przynieść! To tak się zbiera głosy na prezydenta? Gdzie jakie spotkanie uroczystość katolicka w naszym powiecie to siedzi przy biskupie i skacze przy nim jak by był to jakiś bóg? Wszystko wpływy i machloje taki jest Pan G. To jego prawdziwe oblicze. A nie ze ja to tamto a jak będę to w Ujezdzie wyremontuje zamek i w nim zamieszkać a wy będziecie robić u mnie odrabiać panszczyzne!