8:39 raczej nikt nic już do lasu nie wywozi. Przecież wszyscy i tak płacą za wywóz śmieci od osoby, więc po co wywozić.
Gościu z 08:44 rusz się do lasu a zobaczysz jak ludzie dbają o środowisko i przyrodę. Niedobrze się robi, gdy widzisz mnóstwo powyrzucanych do lasu śmieci, części samochodowych, zużytego AGD-RTV, mebli i.tp. Też mnie to dziwi, przecież wszyscy płacą ...... . A może to przyzwyczajenie ?
9:16 no ale agd-rtv to akurat można w odpowiednim miejscu oddać i jeszcze coś skapnie grosza. Ludzka głupota nie ma granic.
Jeśli tak mówisz gościu 08:48 to przejdź się do lasu i zobacz ile jest tam śmieci wywiezionych.
8:39 wybaczam ci wypowiedź, bo pewnie po przebudzeniu nie wiedziałeś co piszesz :) Idź na spacer do lasu, a przekonasz się o czym mówię. Po co ludzie autami wjeżdżają w las? No wytłumacz mi to? Ja zostawię auto pod lasem a dalej idę pieszo pochodzić a niektórzy mimo, że nie wolno wjeżdżają sobie w las. Ale nie o tym wątek ;)
9:44 nie obserwuję ludzi, więc nie wiem. Moja babcia mieszka za lasem i wjeżdżam do lasu, wg takich jak ty wyrzucam tam śmieci a za odbiór płacę tak dla jaj.
W tamtym roku udekorowali mi samochód jakimiś gałązkami a co by było jakby zostały zarysowania? Do kogo po odszkodowanie? Dobrze że dziś jestem w pracy.
te swieto jest ekologiczne ktos powinien sie tym zainteresowac płatki z kwiatów zrywane potem rozrzucane po ulicach Brzózki pociete połamane
i masa ludzi idacych ulicami spiewajacych itd
a policja nie reaguje
I znowu te brzózki...będzie kolejna komisja? Antoni ojczyznę obroni...
A jak KODowcy demonstrują też ma być policja? A może powinna spałować kilka osób.
Nie reagujmy na te prowokacje, z drzew także lecą liście i fruwają razem z chorą fantazją zawistnych ludzi.
Jak kodowcy demonstrują to policja potrzebna nie jest, bo wśród samych uczestników jest wielu sb-eków, ub-eków, zomo-wców i ormo-wców...
Załozycielu wątku, przejdź się przez Ogrody wokół boiska, najlepiej w sobotę rano. Dywan z potłuczonych butelek po ekologicznej czystej. Tudzież puszek z ekologicznego złomu. Czyż to nie bardziej rażący widok od płatków?
I znów komuś nie pasuje religijne święto w Polsce...oj już by ci jeden z drugim pokazał np. muzułmanin jak tolerować ich święta
jak to kto posprzata? bezrobotne panie z watku 500+ w ramach podziekowan dla Pis
Te płatki kwiatów posprząta natura mały biedny wredny nieszczęśliwy człowieku.
Założycieli wątku już po procesji, tak więc szufelka,szczotka i do roboty.Miłego popołudnia.
Wiem na 100 procent że do sprzątania mają siłą zapędzić ateistów!