Jak w temacie - według mojego zdania wszystko na to wskazuje .
Typowy Polak, oj typowy. Ode mnie: 2012.12 miał być koniec świata tyle ludzi obstawiało i nic... Głowa do góry ponuraczku !
E tam , nie narzekam tylko mam rozum i widzę co się dzieje .
Pokaż mi państwo w UE które zbankrutowało.Trochę pomyślunku a nie strachu.
ja bo to juz jest koniec zbliza sie zagłada złego systemu nikt nie ucieknie przed odpowiedzialnością za swe czyny pozdrawiam hej powodzonka
Deprecha cię naszła?
pewnie ze zbankrutuje
no chyba ze kosciol pomoze i nie mam na mysli tylko modlitwa
Chyba jednak muszę odszczekać bankructwo , bo zapomniałem , że jeszcze chwilę się to jakoś statystycznie potoczy , bo popłyną dotacje z UE
Dotacje z unii czyli pieniążki z europejskiego banku centralnego zapewne w formie kredytu który oczywiście powiększy zadłużenie państw członkowskich. Kto za to zapłaci? Każdy z nasbo podwyższy się podatki i tak w koło macieju aż do wielkiego bum! Nie można cały czas żyć na kredyt. A nie ciekawi was kto tak naprawde stoi za europejskim bankiem centralnym? No to troche chęci i zaangażowania na odnalezienie odpowiedzi i nie szukajcie odpowiedzi w źródłach typu wikipedia bo tam prawdy się nie dowiecie. Kto dotrze do prawdy co nie jest aż takie trudne mocno się zdziwi.
zes sie chlopie obudzil - Polska juz dawno jest bankrutem I TO W DODATKU z dlugami, a to co ci mowia w tv to pełowska propaganda - NIE RODZIC DZIECI W TYM CHORYM KRAJU BO BEDA SPLACA NIE WASZE DLUGI
Fura , skóra, komóra a w banku kredyt goni kredyt i komornik już puka do drzwi. To dopiero dobrobyt
Twoje klapeczki pismen chyba są od Dody, w różowym kolorze. Żadnego dobrobytu właśnie nie widać, szczególnie w Ostrowcu. Coraz większa bieda zagląda. Wystarczy przejść się po mieście i zobaczyć jak ono prosperuje, ile pustych lokali do wynajęcie, gdzie jeszcze niedawno były sklepiki i tego typu rzeczy. Strach pomyśleć, co będzie za dwa, trzy lata..
pismen tego ni e widzi bo na mieście jest tylko jak idzie z urzędu do swojego samochodu
nie zdziwilbym sie gdyby juz byla bankrutem, tusk w koncu nie potrafi myslec, jego ministrowie to intelektualne niedojdy, pewnie tylko ukrywaja to jak jest.