Kto ma zamiar isc po gimnazjum w tym roku do ZDZtu n klase policyjna piszcie jesli jestescie chlopakiem czy dziewczyna
Kiedyś milicjanci masowo kończyli zaocznie lub wieczorowo LO Staszica,a teraz policjanci po ZDZ??
Ja idę z koleżanką.
jaki...? może policjant...?
Klka masz racje o pozatym to jedyny zawod dla chlopakow i dziewczyn mnie interesujacy :-D
Już to widzę ty naiwniaku jak zdobędziesz tam zawód! Egzaminy zawodowe są praktycznie nie do zdania. Zdaje je ok. 10% podchodzących. Nie łódź się. Słabo mi się robi jak czytam takie bzdury. Biorą tylko kasę i na początku namawiaję aby się do nich zapisać i gadają, że się ma pewny zawód w tej szkole, zapewniają że nie będzie go trudno zdać a pod koniec milczą i okazuje się że nikt tego zawodu nie otrzymuje. Taka jest smutna prawda
co ty gosciu z 10.29 piszesz?egzaminy zawodowe sa takie same w calym kraju i zadna szkola nie da ci pewnosci, ze je zdasz, to zalezec bedzie tylko od ciebie i od tego czy przychodzisz do szkoly tylko po to, zeby posiedziec i przechodzic jak najmniejszym wysilkiem z klasy do klasy, czy wykazesz troche wlasnej inicjatywy i zaangazowania zeby zdac panstwowe egzaminy, wszystko lezy w twoich rekach i zalezy od twojego podejscia
Uuu to fajnie :-D
to teraz wystarczy ZDZ ,żeby być policjantem????hmmmm....ciekawe jaki średni poziom intelektualny będziemy mieć na naszej komendzie?;)
To jest szkola przygotowujaca do pracy w policji ai.przy okazji itrzymuesz zawod .
hehe napewno jak idziecie do zdz to was przyjmą do policji hhehe
i daje średnie wkształcenie hehehe
No ja mam znajomych,którzy dostali pracę w policji po ogólniaku.
No wlasnie nie kazdy chce isc do liceum.ajak sie.do policji nie dostanie to potem aby studia lub zawodowka
pogarda
Dlaczego pogarda? Jeśli kogoś taki zawód interesuje? Tylko w policji trzeba przejść test sprawnościowy, sama szkoła to jeszcze za mało.