Są już osoby chętne na stanowisko burmistrza, na kogo stawiasz?
Na zdegradowanego nadleśnego z Piasków.
Ja na prosiaczka
Tylko Pani Suska byłaby najlepsza
No a kto tu sie nadaje ? widac co sie dzieje do tej pory porównaj choćby gmine Bodzechów i gmine Ćmielów taki prosty przykład, niema co chyba porównywać co i dalej tak ma być? chyba czas na porzadki...
Akurat jeśli chodzi o rządzących to jest duże podobieństwo - bo zarówno Murzyn jak i Kuśmierz są z tej samej partii.
Joanna Suska - zdeterminowana i zaangażowana widać w niej energię w przeciwieństwie do obecnego włodarza.
Burmistrz jest rzeczowy i konkretny. Nie przedkłada miłych słów nad czyny. Dla mnie nie ma konkurencji.
Jaka Suska?! Ona...ciekawe czy zliczyliście rodziny które rozbiła? Ilu facetów ogłosiło upadłość finansową? Burmistrz ma być mądry bez żadnej skazy w życiu prywatnym! Z tego co wiem na temat Suski ma kilka nowych pikantnych faktów wypłynąć... będzie głośno
Brzmi ciekawie... Może jakieś szczegóły?
Mnie nie obchodzi jej życie prywatne, tylko kompetencje. A te są zerowe jeśli chodzi o sprawowanie ewentualnej funkcji burmistrza. Jeśli chodzi o gminę Cmielow to Pani Suska jest niewidoczna i niedziałająca. Zero jakiejkolwiek inicjatywy w Radzie Powiatu. Jeśli PiS ją poprze to będzie to całkowicie niezrozumiałe.
Gościu 21:17 a co za przeproszeniem ma piernik do wiatraka? Czy ktoś kto rozbił komuś rodzinę nie znaczy, że jest głupi. Pisanie, ze ma być bez skazy w życiu prywatnym - to ty jesteś chory człowiek. Spójrz na siebie.
Panowie mogą mieć żony i kochanki i jakoś nikt im tego nie wypomina, a przynajmniej z trzy tomy byłoby do czytania o takich samorządowcach. Tu ponieważ ładna kobieta startuje to już jakaś plotkara - zazdrośnica ryje.
No bez przesady.