pewnie odwołają bo dzis w nocy ma śnieg padać, i pewnie bedzie z 5 cm warstwy i juz sobie nie poradzą i beda odwoływać mecz
ch..j z taką ligą co kończy sezon w listopadzie a potem zaczyna w kwietniu amtaroka pełną gębą
nie z tą ligą... taka jest po prostu pogoda w tym kraju. powinniśmy grać systemem wiosna-jesień bez przerwy w lato. p.s ma byc 15 cm warstwy
no to nie ma ludzi by od rana śnieg zrzucali z murawy i zagrać o tej 15 ?
To nie ekstraklasa aby grać przy -6...bądźmy ludźmi, grafik nie jest napięty, gdzieś ten mecz się upchnie
ileż mozna czekac na inauguracje prawie pół roku?
badzmy powazni, pol roku grac pol roku przerwy , co mosir nie moze jutro rano sciagac snieg z boiska ??!!!
nie po to kupuje karnet by ktos mi potem mecz z weekendu przesuwał na srode gdzie moze mnie nie byc w Ostrowcu !
Dobrze
Jeżeli ustaną opady śniegu ? I będzie można rozegrać mecz. To ilu Nas/Was będzie chętnych do pomocy przy odśnieżaniu boiska na stadionie ? Kibice
Ja jestem na tak ! KSZO
http://www.echodnia.eu/swietokrzyskie/sport/pilka-nozna/iii-liga/a/w-ostrowcu-zapewniaja-mecz-kszo-1929-unia-dojdzie-do-skutku,13014420/
Jutro mecz z Unią Tarnów... Wszyscy widzimy co się dzieje za oknem, ale prezes klubu zapewnia że murawa będzie przygotowana to i my bądźmy gotowi wspierać pomarańczowo-czarnych w takich warunkach!!!
Na stronie internetowej KSZO napisali, że mecz odwołany. Bardzo rozsądne działanie, brawo. Czekamy na kolejną okazję, żeby zobaczyć pomarańczowo-czarnych ;)
Informacja oficjalna - mecz odwołany
najpierw piszą ze mecz bedzie ze mosir jest w pogotowiu za godzine mecz jednak odwołany
przeciez o 22 może np śnieg przestać padać i cała pierwsza zmiana mosiru temat by ogarnęła
serio nie moźna było tego boiska odśnieżyć zaczynając dziś od 6 rano ?