Już w najbliższą sobotę tj. 31.03.2018r.o godz. 16.00 na Stadionie KSZO podopieczni trenera Przemysława Cecherza zmierzą się ze Spartakusem Daleszyce. Bilety na mecz będzie można nabywać w kasach klubowych od godz. 14.00.
CENNIK:
BILET NORMALNY – 5 zł
BILET ULGOWY – 1zł (seniorzy powyżej 65-roku życia oraz młodzież ucząca się za okazaniem legitymacji szkolnej)
WSTĘP WOLNY: Dzieci do lat 12 (za okazaniem dokumentu tożsamości) oraz inwalidzi o znacznym stopniu niepełnosprawności (dawna I grupa). Należy pobrać bilet bezpłatny.
Zachęcamy do wcześniejszego zakupu biletów na mecze KP KSZO 1929. Bilety będą dostępne już od dzisiaj tj. 27.03.2018r. w Sklepie Monopolowym Dariusz Górski na os. Ogrody 7c. (sklep obok boiska na którym rozgrywany jest turniej piłkarski „Ogrody”
NIECH PZPN A PLSK (siatkówka kobiet) robi więcej meczy w wielki czwartek i sobotę. Na pewno zwiększy to frekwencje.
jeszcze niewiadomo czy mecz bedzie, wyjdzie jakas chmurka ze sniegiem w piatek i po meczu !! haha
Czy obowiązuje jakaś selekcja na bramkach czy każdy kibic jest wpuszczany? Czy ochrona wystarczająco dobrze radzi sobie z osobami hałasującymi i zakłócającymi spokój?
W nawiązaniu do mojego posta z 20:53, nigdy nie było mi do tej pory dane uczestniczyć w tego typu wyjazdowych widowiskach, dlatego pytam.
musisz miec minimum 180 cm wzrostu by ochrona cie wpusila, i 45 w łapie i koniecznie musisz wiedziec jakie miasto jest stolicą włoch
To nie dla ciebie ta impreza gościu z 20:53,najbliższa filharmonia jest chyba Kielcach
21:00. Nie będziesz mówić mi co jest dla mnie dozwolone, a co nie. Nie życzę sobie takich niepochlebnych komentarzy. Żegnam.
Sport w OSTROWCU do przodu SIATKARKI WYGRALY..RECZNI WYGRALI ..KOLEJ NA PILKARZY...
gosc 20:53
Każdy jest wpuszczany i mile widziany. Na stadionie jest spokój, nic nikomu się złego nie dzieje
potwierdzam, wszyscy na mecz !!! bo to jest nasz kochany klub KSZO KSZO Ostrowiec !