Ja wolę żeby KSZO S.S.A upadło i KSZO 1929 grało w okręgówce.Lepszy jest klub bez długów i pseudoakcjonariuszy.
KSZO 1929 OSTROWIEC.
a ja wolałbym,żeby kszo ogłosiło bankrutctwo, żeby miasto wynajmowało stadion, i żeby samo finansowało klub(nawet te marne 100-200tyś) dodatkowo oczywiście szukając akcjonariuszy, ale tylko na takiej zasadzie,żeby zachować pakiet bezpieczeństwa (ponad 50% akcji) dodatkowo każdy, kto uważa się za kibica mógłby przelać dobrowolną ilość pieniędzy na rzecz Swojego klubu- kto wie, może nawet dałoby się zorganizować 2-3 imprezy w nowym parku (dzięki czemu wylansujemy jego nowy wygląd) w których uczestniczyliby wykonawcy sympatyzujący z Ostrowcem(tylko Ci którzy wystąpią odpłatnie, w ramach wolontariatu) a w trakcie imprezki przelecieć się z puszkami.
Może to coś by pomogło, żeby ratować coś, co w żaden inny sposób nie udało się uratować, należy myśleć nieschematycznie i innowacyjnie- w innym wypadku, nawet 10 nowych KSZO nic tu nie pomoże- ale to tylko moje zdanie. pozdrawiam
Przelać dobrowolną ilość pieniędzy? Jeśli KSZO miałoby być spółką akcyjną, to zamiast darowizn wykup/sprzedaż akcji byłby rozwiązaniem. Nie słyszałem jeszcze, żeby ktoś na rzecz spółki akcyjnej przekazywał darowizny.
Sport to pieniądze. Drużyna piłkarska (piłkarze i cała reszta) to powinna być świetnie prosperującą firmą przynoszącą zyski. A zyski są wtedy, kiedy drużyna jest dobra, odnosi sukcesy, a więc wygrywa i rozsławia nie tylko samą siebie, ale i miasto.
Wole nowy twor KSZO 1929 Ostrowiec, ale pod jednym warunkiem ze zrobia rowniez czystke w administracji i calkiem nowi ludzie zaczna dzialac w tym klubie a nie ci sami wyjadacze ktorzy sa tam od lat. Po drugie promocja klubu zeby w tych czasach klub nie mial sklepu z pamiatkami na terenie budunkow klubu, azeby mozna bylo kupic orginalne badz repliki koszulek na bierzacy sezon. Wogole musi to wszystko zaczac inaczej funkcjonowac no i rzecz najwazniejsza kibice bo bez nich klubu nie bedzie. Niech KSZO ssa sie rozleci i skonczy sie ten teatr co kazdego roku to nie inwestycja to wydatek, juz sie z tym pogodzilem dawno jak zaorali nasze KSZO i wprowadzili Cermaike celse bazarek spoldzielnia teda i stasia. Wiec do boju KSZO 1929, wiele klubow sie odbudowalo i wrocilo wiec i nam sie uda powodzenia
W KSZO 1929 będą działały te same osoby z Ostrowca więc jeśli się pojawią pieniądze to i tak będą bardzo szybko znikać. Ja z nadzieją czekam jeszcze na dzisiejsze zebranie akcjonariuszy. W samym Ostrowcu nie ma osoby, która zainwestuje w ten klub odpowiednie pieniądze (może i jest np Pan Lichota, ale on raczej nie jest tym zainteresowany). Gdyby klub rzeczywiście przejął Profus, bądź człowiek który rzeczywiście nie bd nastawiony na złodziejstwo, bądź upadek klubu tylko jego dobro jestem za utrzymaniem KSZO SSA, bo w dzisiejszych czasach naprawdę jak to wyżej napisali klub ma być "dobrze prosperującą firmą". Jedno jest pewne nie może być 2 klubów, a czym bardziej 2 obozów kibicowskich.
ja tam wole JANDAR KSZO BODZECHÓW OSTROWIEC! a tak a propo przenosin jandaru do oc to huliganka z bodzechowa też sie do nas przenosi?
Popieram jedynym ratunkiem dla KSZO SSA jest Marek Profus którego nie trzeba przedstawiać nikomu kto się zna na piłce. Jak dla mnie są tylko takie opcje: 1. Marek Profus w KSZO SSA plus pełne poparcie kibiców dla tego klubu a KSZO 1929 tylko zapleczem dla KSZO SSA. 2 Upadłość KSZO SSA i wszyscy wspieramy KSZO 1929. Innych opcji nie widze a tym bardziej istnienia jednocześnie KSZO SSA na chorych układach i KSZO 1929, bo jak tak to ja dziękuje.
Przeciez KSZO 1929 Ostrowiec już jest to nie wiem nad jakim wyborem Wy sie zastanawiacie... Nawet jeśli KSZO SSA będzie grało w II lidze to chyba jasne jest że wspieramy KSZO 1929.
No nie jasne . ja wspieram KSZO SSA. Jak można przejąć od kogoś tradycje. Np jeżeli założę klub o nazwie Wisła 1906 Kraków to bedzię kontynuowaniem tradycji ???. KSZO jest jedno i nie mówcie mi tu o stasiaku itd. To był po prostu inwestor. A poza tym KSZO 1929 pochodzi z Bodzechowa. I jakie on ma tradycje. Natomiast nie mam nic do założenia rezerw KSZO SSA pod nazwą KSZO 1929 Ostrowiec Św.
TAK STASIAK INWESTOR CZLOWIEKU SMIECHU WARTE, PAMIETASZ WOGOLE ROK 2004 CZY NIE, KSZO SIE SKONCZYLO I JEGO HISTORIA ROWNIEZ, A NA STADIONIE ZACZELI WYSTEPOWAC PILKARZE CERAMIKI OPOCZNO PRZENIESIONEJ TAK JAK JANDAR BODZECHOW DO OSTROWCA I PRZEJMUJE JEGO HISTORIE JEDNO I TO SAMO. KSZO KOLEGO JEST JEDNO ALE JUZ WE WSPOMNIENIACH A NIE W RZECZYWISTOSCI WIEC SIE OGARNIJ DLA MNIE TO MOZE POWSTAC MKS KSZO ZUPELNIE NOWY KLUB, KTORY BEDZIE ZACZYNAL OD ZERA CHYBA NA TO STAC MIASTO PRZY TYLU GRUPACH MLODZIEZY NIEWIDZE PROBLEMU. NIECH ROZWALA TE BANDE W TYM BUDYNKU KSZO I NIECH CI LUDZIE IDA NA EMERYTURE I DADZA MLODYM BUDOWAC NOWY KLUB W OSTROWCU, A JESLI NIE TO NIECH PREZYDENT ZACZNIE INWESTOWAC TE PIENIADZE ZE STYPEDIOW NA RZECZ NOWYCH MIEJSC PRACY W OSTROWCU
KSZO 1929 Ostrowiec powstało na podobnych zasadach jak kiedyś KSZO Ceramika , przejęło Bodzechów i od razu do okręgówki. Jestem za upadłością KSZO SSA i za utworzeniem drużyny ostrowieckiej od zera. Nie ma i już nigdy nie będzie ciągłości od 1929, nie mamić kibiców, w nazwie można też przyjąć 1029 co za różnica.
gdyby było spółką akcyjną to tak- symboliczny wykup akcji- z tego co wiem akcje chyba też można przekazać w ramach darowizny
Ja chyba również wole KSZO1929Ostrowiec ale z KSZO S.A może być ciekawa drużyna jeśli PROFUS przejąłby akcje. Jestem za tym aby klub zaczął od ligi okręgowej ale nie z takim trenerem jak Lasocki bo on jest jak zomo. Rafał Wójcik to co innego nowy system trenerski zegarki dane statystyki pokazujące wykres i progres pilkarza i z tego może by coś było
Dokładnie KSZO 1929 powstało jak kiedyś KSZO z Ceramiki więc nie róbcie się niektórzy takimi zwolennikami tradycji. Na mecze obecnego KSZO SSA chodziłem i z tymi zawodnikami i emocjami się zżyłem. Czy ktoś mi powie, że np Kardas, Kanar czy Dyman w tym okresie nie oddali serca dla KSZO? To było Nasze KSZO i kibicowaliśmy!!! więc nie pieprzcie o jakiejś tradycji, w dzisiejszych czasach to biznes. 1.Albo KSZO z Profusem 2.KSZO 1929 - ja tak to widzę, jak kolega wyżej.
Pozdrawiam normalnych