Jutrzejszy mecz zweryfikuje nasze mozliwosci.
Mecz zaczyna się o 20 ale już o 17.30 jest zbiórka na rynku pokazmy że piłka nożna wiedzie prym KSZO
jaki wynik ?
Żenujący poziom prezentuje nasze KSZO łącznie z trenerem. Niestety nie mamy szans na awans i na jako taką grę. Zmarnowano okres zimowy, Krawiec zmarnował swoją pracę a działacze nie potrafili znaleźć nikogo odpowiedniego w zastępstwie. Przykre ale prawdziwe.
Taaa bo ja nie mam innego zajęcia tylko maszerowac jak baran z Rynku przez pół miasta. Owszem doping tak ale bez szału. To nie extraklasa.
Powodzenia KSZO!!!
U nas jak zwykle pod koniec sezonu k...wa! lipa Najlepiej roz...ac ten smieszny klub dziady!!!
Tak. Zlikwidować nożną, a kasę przeznaczyć na juniorów, siatkę i ręczną :) Miło Wam?
A mnie to nie obchodzi. Mam gorsze problemy niz paru kolesi biegajacych za piłką
Jacy z Was kibice jak Wy nawet nazwy własnego klubu pisać nie umiecie ☢, tylko KSZO.
Brawo KSZO Jest Zwycięstwo !!! 0:1
Żółto Biało Niebieska banda
Wierna Tobie po życia kres
To jest nasze siedlisko bezprawia
Razem krzyczmy głośno RKS!
Wyjazd z tego forum. Widzę gościu z Lublina bardzo przezywacie Ten awans. To tylko 4liga piłkarze amatorzy!
Jest pozwolenie na imprezy masowe... WSZYSCY NA MECZ !
Mimo, że to 3 liga to jednak ranga meczu i kluby jakie staną na przeciw siebie w sobotę to minimum pierwszoligowe przedsięwzięcie. Jupitery tylko dodadzą smaczku temu meczowi.
W jakich godzinach są otwarte kasy???
Piszesz o kimś Miodek bo ci tłumaczy oczywiste rzeczy, to Ty pisałeś Kszo, mało tego nie masz pojęcia o pojemności stadionu pisząc o 10000 tysiącach, bo stadion KSZO w zależności od źródeł ma 7400 do 8500 miejsc a w czasie meczy o podwyższonym ryzyku są jeszcze strefy buforowe co dodatkowo zmniejsza pojemność.
KSZO Ostrowiec II liga!