Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

KSZO - Koprzywianka Koprzywnica - 5:1

Ilość postów: 28 | Odsłon: 2729 | Najnowszy post
  • KSZO - Koprzywianka Koprzywnica - 5:1

KSZO 5:1 Koprzywianka Koprzywnica

Bójcie się chamy, do IV ligi wkraczamy!!! :)

Gość_fan
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: KSZO - Koprzywianka Koprzywnica - 5:1

Miszcza ligi żeśta zdobyły??a feta jest na rynku i fajerwerki??

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

tak jest feta, chyba w chatce w parku, tysiące ludzi

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

http://www.ostrowiectv.pl/2,1331-kszo_1929_ma_juz_pewny_awans%21.html

Gość_ppp
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: KSZO - Koprzywianka Koprzywnica - 5:1

i z czego to rozwydrzone łyse coś sie cieszy?

jakie kszo ???

co wy macie z kszo wspólnego?

kupili sobie nazwe i barwy i z bodzechowa klub z tradycjami ostrowieckimi robią

KSZO nie ma już od ładnych kilku lat i czekam z utęsknieniem aż znowu powstanie PRAWDZIWY ostrowiecki klub

i niech sie on już nie nazywa KSZO bo KSZO umarło

A zresztą rozwińcie sobie skrót KSZO i powiedzcie mi jakich to zakładów ostrowiecki może być klub

teraz to on może sie nazywać MKS Ostrovia czy coś w tym stylu, a jak publima jandar czy coś innego chce mieć jakiś swój klubik to niech go nazwie swoją nazwą - Jandar Publima Bodzechów - pięknie brzmi tylko jak to wołać na trybunach - prawie jak SZWOB - Stanisław Zając Wypiek Opłatków Bodzechów - jakby tylko pan Zając chciał mieć klubik to mógłby mieć swojego szwaba :)

ech ten pieniądz - można sobie kupić wszystko - nawet rozwydrzonych ostrowieckich dresiarzy i ich miłość do bodzechowskiego klubiku

Gość_kszoku-ale prawdziwy
      Zgłoś
      Odpowiedz

Bla bla bla bla. Wciąż to samo. Żebyś się "prawdziwy" kszoku nie zdziwił jak ci zaraz zrobią prawdziwy, ostrowiecki klub, podczas gdy ty będziesz sobie wylewał swe żale na forach wygodnie siedząc w fotelu...

"Porozwijaj" sobie jeszcze nazwy kilkuset jak nie kilku tysięcy innych klubów, może takim sposobem zauważysz, że chociażby nazwy czołowych klubów świata powinny wybrzmiewać teraz np. po arabsku ze względu na swoich właścicieli. Rozumie że z rozrzewnieniem wspominasz czasy Huty Ostrowiec i prezydentów którzy dzięki KSZO wygrywali wybory, ale to sie nie wróci - zapomnij. Zajadłym, forumowym ekspertom przypominam znaną maksymę - klub to kibice, tak było, jest i będzie.

IV liga, IV liga Ostrowiec!

Gość_Kapsel
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Prawda. Ostrowieckie to ostrowieckie.. a nie jakieś farbowane.

Gość_www
        Zgłoś
        Odpowiedz

Człowioeku co tam pleciesz? Takich podobieństw było sporo i będzie jeszcze -bo jest bieda!!!!! Przykłady? -Proszę: Amica - Lech, Groclin- Polonia W-wa, i innne .... Tam jakoś nie przeżywają i nie pajacują ze to groclin czy polonia dla nich jest polonia i koniec. Takie czasy...

Gość_kibic1
          Zgłoś
          Odpowiedz

Kapsel i inni zagorzali kibce MKS Bodzechów - pewnie śpiewaliście na KSZO- a później na Ceramice "czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie"??? i co wy darciuchy wiecie o miłości? już tam pletliście puste słowa

Zdradziliście klub któremu wyznawaliście dozgonną miłość

Skoro klub to kibice to dla mnie i wielu jeszcze innych prawdziwych kibiców i ostrowiaków Bodzechowski MKS nigdy nie będzie Ostrowieckim KSZO

Dla mnie większość z was to tylko rozwydrzeni gówniarze - mocni i czujący się bezkarnie tylko w kupie, chcących pokrzyczeć i porozrabiać w mieście i okolicznych wsiach

Przykłady podane przez kibica1 nie pasują do obecnego przykładu z Bodzechowa - tam to były "fuzje" klubów - do Amici przechodzili pilkarze Lecha tak jak do ceramiki przeszli ówcześni piłkarze KSZO - takie coś jeszcze kibic może wytrzymać ale żeby jakiś wiejski klubik grał pod szyldem i w barwach innego klubu, klubu który przez lata swojego istnienia wypracował sobie jakieś tradycje, jakąś historię, toż to jest fenomen ostrowieckich kombinatorów

A wy pseudo kibice kszo jesteście tylko farbowanymi lisami tak jak i wasz ten śmieszny klubik pochodzący z bodzechowa

Szkoda że się nie da zrobić referendum w mieście na temat: czy bodzechowski klub ma zostać KSZO czy lepiej utworzyć nowy i prawdziwie ostrowiecki klub - polegli byście okrutnie

Zgłoś
            Odpowiedz

A kto by ci założył nowy i prawdziwy klub? Odpowiedź: Nikt. Dziękuje dobranoc, na tym zakończyliśmy twoje rozważania. Potup nogami, może ci przejdzie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

potupałem - nie przeszło

oki

no to ja założę prawdziwie ostrowiecki klub piłkarski

szukam sponsorów!!!

i chętnych kopaczy

Jedziemy od najniższej klasy rozrywkowej

Chętnie się wszystkim zajmę

Niestety jakieś finanse są potrzebne - trzeba opłacić sędziów, ubezpieczyć zawodników, mieć kase na wyjazdy

Piłkarze z ostrowca i okolicznych gmin (na początek gramy za darmo u siebie i tylko diety za wyjazdy) - myślę że znajdą się prawdziwi zapaleńcy

trener będzie również z ostrowca - i też na początek popracuje za darmo (chyba znam takiego i myślę że długo nie będę musiał namawiać)

bedą sponsorzy - będzie kasa dla trenera i zawodników

Niestety aby zaczął funkcjonować taki klubik potrzebne jest kilkadziesiąt tysięcy a myślę że w pierwszym roku funkcjonowania to i ponad 100 tys (potrzeba zakupienia całego sprzętu)

Założenie takiego klubu naprawdę nie jest skomplikowane !!!

trochę chęci, trochę więcej kasy i dużo chętnych zapaleńców

tylko kto wyłoży kasę na funkcjonowanie takiego klubiku??? ostrowieccy "byzmesmeni" wolą w inny sposób upłynniać zyski z firmy (inwestowaćw firme, brać coś w lising), miasto nie da bo powie, że na kszo bodzechów już dokłada

No i tak jesteśmy znowu w ciemnej d..e

Ale jeżeli przypadkiem czyta to jakiś zapalony sponsor to moja oferta zajęcia się wszystkim jest aktualna

a kibice? - na pewno na początku będzie was ciężko przekonać ale jeżeli dotrze do was to, że jest to prawdziwie ostrowiecki klub, który powstał bez przekrętów, machlojek i kupowania miejsca w lidze od jakiegoś malomiasteczkowego albo wiejskiego klubiku - to może przyjdziecie i pokibicujecie SWOIM

Pozdrawiam tych prawdziwych kibiców nieistniejacego już niestety KSZO

Zgłoś
                Odpowiedz

Sam sobie odpowiedziałeś. Już wiesz, że nie będziesz miał nowego KSZO od podstaw. Zacznij żyć w końcu realistycznie

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

A napinka trwaaaaa Stasiak i tak już tu nie zagraaaa.S.S.A już tu nie zagra sialalalalalala:)i cały czas jedno i to samo.To co tutaj wypisuje ten najprawdziwszy z prawdziwych to już masakra.Teksty o jakiś ostrowieckich rozwydrzonych dresiarzach to jest po prostu kapota:)Weś się czlowieku ogarnij.Płaczecie że mamy wiejski klub .Ja się pytam co ty jeden z drugi zrobiłeś żeby było inaczej.Koniec układów ,przekazywania klubu z rąk do rąk za naszymi plecami.Trzeba było ruszyć du...e i zmienić coś w tej agonii tak żebyśmy się nie musieli wstydzić za swój klub oglądając każde wiadomości w tv kiedy mówili o korupcji w Polskim futbolu.Raz piszecie że powinien powstać nowy klub i zacząć od B klasy.Ja się pytam kto i za co? Czemu tego nie zrobicie?A potem płaczecie że gramy z jakimiś wsiami i które są nie godne żeby oglądały je wasze oczy.Ja już z wami się gubię czego wy wogule chcecie. Piszesz facet o tym jak to śpiewaliśmy "czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cię" na meczach S.S.A no i napisz jak nam się za to odwdzięczyli? Najpierw brali udział w największej aferze korupcyjnej w Polskim futbolu, a potem kiedy ich nie opuściliśmy ale chcieliśmy porządku usłyszeliśmy że nie jesteśmy im do niczego potrzebni.Jeśli tak to gdzie jest teraz S.S.A?Piłka nożna to kibice ,a bez nich żaden sponsor nie przyjdzie.O tym oni zapomnieli.Mam nadzieje że pan Łata o tym będzie pamiętał, a jak daj Boże awansujemy powiedzmy do 2 albo 1 lidze to i tobie się o tym na meczu przypomni.

Gość_dawno po gimnazjum
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ciekawy czy Ci kibice sukcesu mieliby coś przeciwko gdypy sciągnęli do nas Termalice? Toż to prawie ekstraklasa.. co z tego że wieś..

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Wielcy kibice ;) jak termalica chciała przyjśc to mało co sie nie usikaliście , bo ratują KSZO , bo jednak sie utrzymają i wszystkie przekręty będą kontynuowane ;) i co wtedy byście krzyczeli jesli teraz oglądając mecz byłego jandaru wam nie pasuje okrzyk kszo ? moze Termalica KSZO Nieciecza ostrowiec ? bo pewnie bylibyście zadowoleni ze macie II lige ... a co jesli ten klub który wczoraj awansował bedzie jeszcze lepszy ? wstaniesz stary pryku , wielki kibicu i pewnie przyjdziesz na mecz i nigdy nie powiesz ze byles przeciw tylko za ... Jakby City miało zmieniac nazwe to jak ? Al-Kaida Unitet ? czy Ropa United ? jesli jestes takim wielkim fanatykiem to "prawdziwe" kszo upadło , nie ma , bo robiliście lody na każdym kroku i to musiało tak sie skonczyc ... a nie wiem czemu nie dopuszczasz mysli ze to byla ceramika a nie kszo od podstaw ? Wielce sie oburzasz , ludzi wyzywasz bo ktos chce cos zrobic , jak bedzie chciał to zrobi sekcje krykieta i nazwie go kszo i bedzie istniało , nazwa sie nie liczy , nie liczy sie to ile kto ma kasy tylko to ile ma kibiców ... prawdziwych a nie takich którzy po kątach za plecami robią swoje a jak przyjdzie co do czego to są wielkimi fanami ;) pewnie smieszny dresie o ile wogole wiesz co to jest i tak tego nie zrozumiesz ... bo inteligencję zgolono CI razem z włosami ale zacznij myslec normalnie , nie chcesz nie kibicuj nie pisz ... chcesz to przyjdz , jest za darmo , pieniedzy nie musisz placic ;) pozdrawiam

Gość_armando
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Tak, bo były Jandar a obecnie 1929 nigdy wałków nie robiło i jest czyste jak wszyscy 'kibice'. Równie dobrze możecie kibicować rybkom akwariowym. Napinka na całego, a większość nawet podstawowej jedenastki nie jest w stanie wymienić z nazwiska.

Gość_Czekają na kolejnych
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

"no to ja założę prawdziwie ostrowiecki klub piłkarski

szukam sponsorów!!!

i chętnych kopaczy

Jedziemy od najniższej klasy rozrywkowej

Chętnie się wszystkim zajmę"

Z niecierpliwością czekam na efekty. Mi już kilka razy się udało... w Football Managerze :]

Gość_Kapsel
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Wymień jakie wałki zrobił Jandar i 1929? Zapewnie nie wymienisz ani jednego , tylko się dalej napniesz.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
FHU MALPOL Halina Michalec
Branża: Nieruchomości
Dodaj firmę