Wspierajmy NASZ!!!!!!!! Kochany klub KSZO mecz z Arką pokazał że stać nas na to !!!!!!! Sobota wszyscy na mecz wspierać naszą kochaną drużynę KSZO
co pokazal 4tys ludzi? nie zartuje to jest nic, patrzac lata wstecz
teraz siedza w domach ludzie i internet
na arke akurat wszystkie bilety były wyprzedane to wiecej byc nie mogło a na ekstraklasie niekiedy niema 5 tys jak było na pp
jak wyprzedane ?
przecież 8 tys jest pojemność na stadionie
Wysprzedana została taka pula biletów jaka była przeznaczona na ten mecz(4tyś)a przyszło ok 5tysia.
Akurat do lokalnych władz i ich obietnic podchodzę z przymrużeniem oka, bo obiecywane to było już nie raz.
panowie z Avia nie było przypadku, wygrana szczesliwa, dzis porazka, druzyna musimiec wiecej checi i ambicji nie jeden Jamróz tu musi byc walka 11-stu !
Bez przesady Jamróz niczym się nie wykazał.
ja nie widziałem dzisiaj dobrej gry u niego.
I z czym do wyzszej ligi?
Dziwi mnie fakt jak Kszo wygrywa to WIELKIE zwycięstwo,a jak przegrywa to milczenie w necie totalne, przecież to sport raz się wygrywa raz przegrywa....
a co ty myslisz jeden z drugim? Darek jest trenerem od niedawna stawia pierwsze kroki w tym fachu, trzeba dac mu czas, jesli nie awansujemy to pretensje do Tadka, ze opuscil klub w takim momencie .
Przegraliśmy raptem pierwszy mecz od dłuszego czasu a zaraz taki lament.Spokojnie,drużynę będziemy rozliczać na koniec sezonu.
to jest wina ksiedza-gdy go nie ma to kszo wygrywa
Brak Stacha w obronie! Jak jest w obronie to KSZO wygrywa. Spójrzcie na to z innej strony. JKS Jarosław miał bardzo dobry dzień. Piłka im się kleiła i było widać ze czuli grę. Nasi mieli zły dzień ,chcieli ,walczyli lecz to nie wystarczyło. Podania wyglądały jakby sprawiały kłopot. Jeszcze sporo meczy, będzie dobrze.