Mistrz jesieni KSZO ! A może to nasze ambicje zawiodły że będzie II liga w Ostrowcu Św. tz. pompowanie balonu. Tak potrzeba sukcesu Klubowi Miastu. Sukces = Strategia działanie i dążenie do celu (walka). Coś gdzieś poszło nie tak :( Mecz KSZO :Garbarnia to mecz o Honor KSZO Walczyć! ale...
Motor i pełen stadion?! hahahaha. na ich meczach jest tylko młyn i garstka na innych trybunach
I o to chodzi bo mlyn czy u nas F1 sa zawsze z druzyna i ta garstka na trybunach rowniez. Reszta jak klub jest liderem to sa wielkimi kibicami jak juz jest na drugim miejscu to dziady itd. Pamietam jak bylo np z A. Malyszem wspanialy super itd. Jaj byl 6 albo po za 10 dziad niech juz konczy karire itp. A Adas po chudszych latach zdobyl wszystkim na przekur Mistrzostwo swiata :)
A ja tam wierzę w awans do końca... jeszcze 12 pkt do zdobycia.. wszytko się może zdarzyć
Mecz będzie transmitowany na podkarpackiej TV
0:3 Garbarnia zakonczy te szopki!
a co Cie to obchodzi? to jest temat dla kibiców KSZO, siedz z dziewczyną w domu, w koncu weekend przyjezdza
Gdzie są ci "prawdziwi" kibice?
Ci "prawdziwi" nie przyszli. A tak się bulwersowali jak coś pisałem na ich temat. Wstyd wstyd i jeszcze raz wstyd.
Darujcie juz sobie to f1 dla mnie jedno wielkie żenua.
Pozdrawiam prawdziwych kibiców.
Czekam na hejt
i co wygrali !to tylko sport raz wygrywasz raz przegrywasz.wszyscy sie obrazili, a tak na prawde kilka pkt straty w tabeli takie zycie, tylko jedna druzyna moze awansowac
Piękny mecz, brawo za walkę... Super parady bramkarskie, piękna bramka, solidna gra w obronie KSZO!
Jest wygrana i jeszcze może byc roznie
gdzie sa wszyscy krytycy Mezyka? tak go krytykowaliscie !! ZNAWCY hahah FUTBOLU. wczoraj juz trener odpowiedział takiemu znawcy co go krytykował na meczu ! i bardzo dobrze powinien jeszcze mu przylutowac
No odpowiedział ale chyba byliśmy na innym meczu bo Męzyk miał nawet problemy z przyjęciem prostych podań.
W sensie, że Mężyk zagrał dobry mecz? Dobry żart.