Co to się dzieje z tym klubem, dzisiaj KSZO przegrało na Swoim stadionie 2:1 z Bochnią. Nie radzą Sobie już w tej lidze jak widać... może czas na nowych zawodników?
no niestety ale ten sezon to będzie trudna batalia o utrzymanie, dla mnie njest nieporozumieniem grający trener, takie zabawy to w 4 lidze albo okręgówce, każdy klub poważny na poziomie 3 ligi lub wyzej nie bawi sie w takie ekscesy
no i rzeczywiście lasocki punktow nalojil skończylo sie jeszcze gorzej jak mu wrożyli dziennikarze.a taki pewny byl ehehe
Już zaczyna się krytyka. Za chwilę będzie pusty stadion i okrzyki KSZO SSA wróć.
Przecież tego należało się spodziewać.
A dlaczego KSZO 1929 nie wolno krytykować?Jak grają słabo ,poniżej możliwości to mamy chwalić?
zaraz zaraz krytyka, jeżeli jest zdrowa i bez jakiś wyimaginowanych rzeczy może tylko pomóc. moim zdaniem nie chodzi o to, że pan Lasocki jest grającym trenerem, problemem jest to, że on nie zna się w ogóle na byciu trenerem. Co mecz jest ta sama taktyka, a może jej brak. Długa piłka do przodu to niestety za mało na III lige(mimo, że i tak jak na nasze miasto jest to śmieszna klasa rozgrywkowa). Jestem za zmianą trenera, ale niech pan Lasocki pozostanie w KSZO jako piłkarz. Niech weźmie opaskę kapitana i niech kieruję grą na boisku, ale po meczu powinien być ktoś to wytknie błędy i zrobi coś w kierunku zmiany gry na lepsze. Jak jest się na boisku nie jest się w stanie zobaczyć wszystkiego tak dokładnie jak osoba patrząca na mecz z boku. Brak koncepcji gry, brak mądrych zmian piłkarzy podczas meczu, co można było zauważyć podczas ostatniego meczu kiedy pan Szwagierczak pytał trenera:
-"Rafał za kogo"(chodzi tutaj o wprowadzenie nowego zawodnika)
po czym trener Lasocki odpowiada
-"Nie wiem"
I ten cały zarząd Łata,Lasoki,Łata,Lasocka no przepraszam, ale widać w takim wypadku raczej nie ma co myśleć o zmianie "trenera"
bochnia 30 tysiecy mieszkancow, ostrowiec 50 tysiecy, bochnia i tak lepsza :(
Trzeba Coś z tym zrobić bo inaczej to nic z tego nie będzie. Będą komentarze jak do drużyny reprezentacji...
jakie 50 cymbergaju
to nie ma znaczenia jaka wielkość miasta, tylko czy są pieniądze i potencjał. Dla porównania zobaczymy jak gra Nieciecza, gdzie mieszka tam 700 osób. Moim zdaniem jeżeli kibic udziela krytyki konstruktywnej to, jeżeli ktoś weźmie to pod uwagę to może wyjść tylko na lepsze, a głupie komentarze typu a nie mówiłem itp nie wnoszą i nie wniosą nic dobrego do klubu
Kasa, kasa, kasa... Skąd wziąć kasę na nowych zawodników?
Ta drużyna nie gra źle, tylko przez przypadek jest o jedną ligę za wysoko. Ot, i cała tajemnica... Oczekiwania, że nagle zaczną wygrywać z lepszymi od siebie drużynami jest nierozsądne.
Dokąd nie będzie porządnego zastrzyku pieniędzy, nie będzie wzmocnień. I będą baty.
No, ale za rok wybory, może sobie samorząd przypomni o kibicach... :-P
i znowu polityka, już to przerabialiśmy
Przez przypadek tak? hehe No widzę że mamy do czynienia z wiernym kibicem od tego sezonu bo jest 3 liga to można juz zacząć chodzić na mecze. Wyprzedziliśmy 3 drużynę o 8 punktów a mogło być sporo więcej ale chłopaki końcówkę trochę odpuścili takżę o przypadkowym awansie to mi się tutaj nie wypowiadać paziu:)
do yyyyy.....ja z F1
tutaj nie chodzi o to, że przypadkowo awansowaliśmy, chyba kolego nie zrozumiałeś sarkazmu. KSZO w IV lidze grało to samo co dzisiaj, a wygrywało. Oznacza to, że rywale byli bardzo słabi(zobacz na Ndę Pińczów w tym roku, a w tamtym)Dziś dalej gramy to samo tylko gramy na tyle na ile rywal nam pozwoli, a niestety w tej lidze za wiele drużyn nam pograć nie da. Mimo, iż poziom całej ligi nie jest super wysoki, to jednak grają tutaj doświadczeni, ograni piłkarze, którzy z naszymi piłkarzami wygrywają ograniem, a nie koniecznie techniką. Kopanie dalekich piłek na nic sie nie przyda. Sam BKS grał piłką głównie po ziemi i raz po raz stwarzał zagrożenie pod bramką KSZO, a taktyka Lasockiego(a może jej brak) polega na długiej piłce posłąnej na 16 metr, gdzie raz na 10 wrzutek ktoś może tą piłkę zgarnie.