Mowa też o tej garstce, która była w:
- Samborcu: kibicekszo.com/galeria/11_12/Samborzec%20-%20KSZO/album/slides/15.JPG
- Piekoszowie: kibicekszo.com/galeria/11_12/Astra%20-%20KSZO/album/slides/9.JPG
- Samsonowie: kibicekszo.com/galeria/11_12/Samson%20-%20KSZO/album/slides/7.JPG
- Końskich: kibicekszo.com/galeria/11_12/Neptun%20-%20KSZO/album/slides/1.JPG
albo w Ostrowcu w tym sezonie w młynie w meczu z:
- Skalbmierzem: kibicekszo.com/galeria/11_12/KSZO%20-%20Victoria/album/slides/2.JPG
- Brodnicą: kibicekszo.com/galeria/11_12/KSZO%20-%20Sparta/album/slides/2.JPG
Mówisz o gimnazjalistach? A niech Ci będzie gimnazjalista :) Kogo to obchodzi :) Ważne, że wspierają, kibicują, jeżdżą za swoją drużyną.
A czekaj czekaj - kiedy ktoś kibicował na SSA? Bo nie słyszałem ostatnio? Kiedy ostatnio zostali wsparci na wyjeździe? Nie przypominam sobie.
Czyli wychodzi, że nawet GIMNAZJALIŚCI są lepszymi kibicami niż wielcy i oddani kibice KSZO SSA?? hehe - dobre! :D
Cała Polska się śmieje? Gdzie?
Dziwne bo cała kibicowska Polska przyklaskuje, że postawiliśmy się złodziejom, a nawet postępowano podobnie, jak choćby w Łęcznej, Sosnowcu, Bydgoszczy, gdzie też w dupie miano drużynę z tej wyższej ligi.
Najpierw nauka tematu, w którym chcecie zabrać głos i dopiero szczekać. Nie odwrotnie, bo się ośmieszacie :)
Przykład Ceramika KSZO,to odzwierciedlenie sytuacji Amica,LECH,a wasz przykład to,Hydrobudowa Bydgoszcz i Groclin,Polonia Warszawa,więc się nie ośmieszaj i sam się doucz tematu.
Nasz przykład jest taki, że nie ważna jest dla nas liga, poziom, kasa, tylko byleby klubem nie rządzili złodzieje i nie robili nas w ch** - patrz Sosnowiec, Łęczna, Bydgoszcz.
A co w papierach w sądach jest powypisywane to mam w poważaniu.
Nie to jest dla kibica najważniejsze co w papierach, co w kasie, tylko co w sercu.
O i tyle właśnie wiesz o kibicach matole. Doucz się.
O kibicach wiem dużo,bo kibic,to ten co się interesuje piłką nożną,zaś pseudokibice mnie nie interesują,dla których obrażanie innych drużyn,zadymy,ustawki,śpiewanie chorych przyśpiewek jest najważniejsze,nie zaś sam mecz.Według waszego toku myślenia,kto chce może sobie założyć klub o nazwie KSZO i twierdzić że jego jest prawdziwy i uczciwy,a także kibicować reprezentacji by nie wypadało,bo w PZPN jest syf i korupcja i w drużynie nie grają Polacy.
Mylisz pojęcia. Kibic to nie ten, co interesuje się piłka nożną - kibic to ten który kibicuje! A piłką nożną może interesować się każdy byle hobbysta. Takie ma hobby, że interesuje go piłka nożna i... nic więcej.
I dlatego na Reprezentacji nie ma dopingu i zorganizowanych grup kibiców. Bo to już nie jest Reprezentacja Polski tylko "klub Smudy" który sprowadza i naturalizuje kogo tylko sobie zapragnie.
Widać słowo ZASADYi HONOR są Ci obce.
A po kiego kija wspomniałeś coś o jakiś TeVałeNowskich "pseudokibicach" to ja nie wiem - co ma piernik do wiatraka i co chciałeś tym osiągnąć?
Czyli ten co wyzywa kibiców drużyny przeciwnej,nie zwraca uwagi na wydarzenia boiskowe i nie interesuje go gra to kibic?A ten który przeżywa mecz i chce żeby jego drużyna wygrała to hobbysta?Poprostu brak słów.To radze pooglądać lige niemiecką czy angielską.
zalosni sa ci co kibicuje druzycznie kszo opoczno.
a gdzie on tak napisał? na jakiej podstawie wysunąłeś taki wniosek? łeb Ci się już chłopie lasuje.
Słowo klucz - jak się nie ma argumentów to rzuca się coś takiego, by sprawić wrażenie "tego normalnego" a komuś innemu przypiąć łatkę. Jak nie gimnazjalista to pseudokibic i załatwione -_-
Jak widać niektórym ciężko przejrzeć na oczy i dostrzec że KSZO SSA to maszynka do pieniędzy dla ludzi których czysty biznes nie interesuje. Kwestią honoru nie jest bycie wiernym temu co kompromituje ukochane przez nas wszystkich - barwy,nazwę i tradycję, a pomoc w tworzeniu od niemalże podstaw klubu który nie będzie na szemranych zasadach ślizgał się od rundy do rundy.Wolimy czysty klub w niższej lidze z piętnem Bodzechowa niż ten syf skompromitowany korupcją,długami,cyklicznymi kłamstwami i piłkarzami zatrudnianymi na zasadzie łapanki.
Zwolenniku SSA powiedz mi kibicowi (hobbyście) za co mam szanować ten klub.
Skoncz jeden z drugim . W niedziele wszyscy na mecz ! o 13.00 !!