Zenit Chmielnik - KSZO 1929 Ostrowiec. Jaki wynik???
3:0 dla KSZO. 2 bramki Dynarka i jedna Mazepy
a nie mozna po prostu kibicowac obu druzynom?
kszo jest jedno a wczoraj to grała CERAMIKA
Kszo jest jedno cieszmy się że ma kto grac i jest komu kibicowac lepsze to niz nic cos sie przynajmniej dziej w tym grajdole
KSZO jest tam, gdzie są jego kibice, a ci jak widać nie mają już nic wspólnego z pseudoklubem ssa.
To kibice powinni być tam, gdzie klub: "Zawsze wierni i oddani"...
mówisz o tej garstce gimnazjalistow na F1 na meczach bodzechowa ? to są wasi kibice ? no to gratuluje poziomu
koleś mówi o tych gimnazjalistach bo przecież nikt starszy i normalny nie będzie chodził na bodzechowskie wymysły, a dzieciakom różne rzeczy wmawiają
A ty pewnie jesteś jednym z tych wielkich emerytów, któremu jakby sprowadzili z Kielc Koronę i przefarbowali na KSZO to byś na nią chodził i wielce dopingował tylko dlatego, bo byłaby extraklasa?
Dla tych twoich "starszych i normalnych" liczy sie tylko kasa, kasa,kasa, poziom ligowy, zwycięstwa, nazwiska itp. Jak tego nie ma to i Was nie ma. Tacy z was wierni i "normalni kibice".
Lepiej niż na "bodzechowskie wymysły" chodzić na "opoczyńskie wymysły"? Nie ważneze obią wam wode z mógzów i wmawiają co pol roku o nowych sponsorach, managzerach z izraela? a wy to łykacie jak młode pelikany! na tym polega ta wasza "starszość i normalność" ze nie potraficie juz samodzielnie myslec? No to powodzenia. Gimnazjaliści dawno przejrzeli na oczy, a wy ciagle w intelektualnym mule.
Kibice tez chodzą na SSA,i będą chodzić a że wy marnota w garstce na mecz pojedziecie bo na tyle was stac to się nie uważajcie za wielkich fanatyków wiernych i oddanych hahaha śmiech na sali ,jak tam frekwencja w sektorze coś mnie niż na tej waszej starej Ceeramice ,przestali chodzić już na to wasze prawdziwe KSZO do sektora?.Żałośni jesteście cała Polska już się zaczyna śmiać
Tak mówię o tej garstce: kibicekszo.com/galeria/11_12/Zenit%20-%20KSZO/album/slides/6.JPG
:D
Bo przecież nikt o zdrowych zmysłach nie chodzi teraz na złodziejaszków z opoczna :) Dziwne, że na 5 lidze jest taka sama frekwencja jak na 2 lidze. Dobre :)
Bo sie nie płaci za bilet,co jest w waszym stylu,zresztą za to macie zakazy.Ciągniecie małolatów którzy,stoją na F1 niesamowicie podnieceni.Jestem przekonany,że każdy z was zapytany wprost,nie wymieniłby nazwisk trzech graczy waszej drużyny.
A ja powiem więcej - znam może jedno nazwisko - i co? hehe Nie jestem kibicem bo nie znam większości piłkarzy? A po co mi to? hehe- dobry koleś jesteś.
Nie są dla mnie ważne nazwiska, ja nie wspieram nazwisk, indywidualności - ja wspieram i dopinguje całą drużynę, cały klub - reprezentuję ten herb, te barwy - to miasto!
Może kiedyś to zrozumiesz, że są ważniejsze wartości niż takie płytkie, którymi Ty się kierujesz.