Kto strzelił bramki?
Dajcie juz spokój z tą okręgówką,jeżeli piłka w Ostrowcu ma być na takim poziomie,to lepiej,żeby jej wogóle nie było i sie nie kompromitować
Moim zdaniem skoro są 2 kluby powinno tak zostać , z czasem się wszystko wyklaruje ,tylko nie wiem po co te obustronne obszczekiwanie się w internecie .
Chyba ,że ktoś dąży do scenariusza Krakowskiego .
ty się nie podpisuj jako kibic, a jako kibic sukcesu, bo obrażasz prawdziwych kibiców, którzy niezależnie od wyników i ligi interesują się swoim klubem
"Swoim klubem"? Ciekawe.
Najpierw Twoim klubem bylo KSZO, pozniej Twoim klubem byla Ceramika, czyli obecne SSA, a teraz Twoim klubem jest Jandar. Ciekawe co będzie Twoim klubem za 5 lat.
tak tak tak bredź dalej. Moim klubem zawsze było KSZO - to herb, za który niejeden w Ostrowcu dałby się pokroić i dopóki nie zaczęły się machlojki wokół klubu i ośmieszanie nazwy, każdy z nas był za SSA. Teraz pod tą nazwą występuje klub pana Łaty i będę mu kibicował, bo jest kontynuatorem tradycji. Jeśli tego nie rozumiesz, to Twój problem, nie mój, ani nikogo innego, kto nie chce szargania nazwy KSZO. KSZO to nie tylko klub pana Łaty, to także drużyny siatkówki, piłki ręcznej, sekcja bokserska i niestety też prywatny folwark zwany SSA, który mam nadzieję jak najszybciej zniknie z piłkarskiej mapy. A jeśli najważniejszy jest dla Ciebie poziom rozgrywek, do do Kielc masz 60km, tam masz lidera ekstraklasy i będziesz ekscytował się piłką na wysokim poziomie.
przekonałeś mnie jade do kielc bynajmniej jakis poziom obejrze, w sumie to nawet lech sie przy koronie kryje, idziemy na mistrzaa w przyszlym sezonie bedzie liga mistrzow