Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

KSZO 1929 - mecz z Samborcem

Ilość postów: 31 | Odsłon: 2626 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: KSZO 1929 - mecz z Samborcem

TO WY ZOSTAWILIŚCIE 80 LETNIĄ TRADYCJĘ I ZACZĘLIŚCIE CHODZIĆ NA MECZE OBCEJ DRUŻYNY! Tylko dlatego, że mieliście kłótnie z zarządem!.80 lat tradycji ssa?Proponuje Ci zacząć tępić własną głupotę

mirekz44
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 29

Odp.: KSZO 1929 - mecz z Samborcem

Dziady z Bodzechowa jak pójdą klasę wyżej to baty będą dostawać

Gość_gosc77
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Jak sprytnie ominął "przekształcenie" w roku 2004 z Ceramiki na KSZO. Tu wg niego wszystko ok było. Tylko, że w 2011 następuje to samo. Tylko to już ci nie pasi. Oj, ty hipokryto.

STOPukladowiOC
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

8 lat pomyliło mu się z 80 ale zero to przecież nic.

mirekz44
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

"Ja na mecze KSZO nie chodzę i nigdy nie chodziłem, gdyż jestem kibicem Legii (tak, mieszkam w Ostrowcu)."

To zamiast prawić morały zza monitora pędź na derby "kibicu".

Gość_Kapsel
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 27

W 2004 nie było tak samo jak w 2011,wówczas KSZO grało w 2 lidze tak jak Ceramika i wiosną KSZO zaczeło grać na licencji Ceramiki,która była bez długów,tak samo jak Lech z Amicą.W 2011 drużyna Jandaru Bodzechów przeniosła sie do Ostrowca i przyjeła nazwe KSZO,czyli klasyczny przeszczep,nie mający nic wspólnego z KSZO,tak samo,jak przeniesiono Groclin do Warszawy jako Polonie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Tępicielu głupoty hahahahahaha. Z uwagi na to co tu wypisujesz to twój podpis mnie strasznie rozbawił.Jak na kibica Legły dużo wiesz o wrogim klubie(czyli KSZO)oczywiście nie będę z tobą dyskutował bo szkoda nawet mi na to czasu.Wszyscy prawdziwi kibice KSZO-do zobaczenia jutro na meczu:)

Gość_dawno po gimnazjum
                      Zgłoś
                      Odpowiedz
                    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Tępiciel poślizgnął się na własnym g.... Sam zauważył, że prawdziwe KSZO zniknęło z mapy Polski w 2004 roku (notabene wcale nie było to już to samo wielosekcyjne rdzenne KSZO, bo kilka dobrych lat wcześniej sekcję piłki nożnej wyodrębniono ze struktur klubu, tworząc autonomię, a w konsekwencji później oddzielny klub). Chwilę później Tępiciel sieje pretensje, że kibice poszli w kierunku KSZO 1929 porzucając "prawdziwe" KSZO (to stasiakowe, które w końcu z KSZO powstałym w 1929 roku nie ma nic wspólnego). Tępicielu, tłumaczy cie tylko to, że jesteś w końcu (jak sam napisałeś) kibicem Legii, więc o KSZO wiesz tyle co gdzieś przypadkiem z racji tego, że mieszkasz w O-cu, usłyszysz :-) Mam nadzieję, że rozwiniesz swoją teorię o odwróceniu się kibiców od prawdziwego KSZO - jak nazywasz twór przeniesiony do Ostrowca z Opoczna. Ja osobiście jestem tej teorii ciekawy :-)

Gość_...
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Kszo 1929 no tak na 100% też nie jest z Ostrowca. Zmiana nazwy Klubu z Bodzechowa "jandar" na kszo 1929 A co do Kszo s.s.a 2004 wejście p.Stasiaka i wszystko jasne cd znamy:(

Gość_Kibic
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

jeszcze nie tak dawno ci prawdziwi kibice Kszo wywieszali transparent "choc agonie w klubie mamy my sie NIGDY nie poddamy" no i gdzie sa teraz???? w bodzechowie:):):):)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dokładnie! Jak KSZO 1929 pójdzie w ślady KSZO SSA to będą chcieli, żeby stworzyć im jeszcze inny klub....

Może 2 lata temu w rozmowie z młodymi ludźmi nazwałem KSZO "Ceramiką"- myślałem, że mnie za to pobiją. A teraz? ...

"Mam nadzieję, że rozwiniesz swoją teorię o odwróceniu się kibiców od prawdziwego KSZO - jak nazywasz twór przeniesiony do Ostrowca z Opoczna. Ja osobiście jestem tej teorii ciekawy :-)"

Twór ten jest kontynuatorem tradycji rozpoczętej w roku 1929. Sekcja piłkarska KSZO została reaktywowana(!) na bazie Stasiaka KSZO Celsa. Przecież jeszcze kilka miesięcy temu Wam to odpowiadało...

Gość_tępiciel głupoty
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nic nie zostało reaktywowane! Stasiak przeniósł siedzibę stowarzyszenia Ceramika Opoczno do Ostrowca po czym przekształcił to stowarzyszenie w sportową spółkę akcyjną Stasiak KSZO. Jaka tu jest reaktywacja? Żadna. Zwykłe przemalowanie ścian. Także twoje zdanie zostało obalone. Dowiedz się lepiej dokładniej jak było. To prędzej KSZO 1929 jest kontynuatorem tradycji, ponieważ dostali zgodę na korzystanie z herb, barw i nazwy od KS KSZO. I są na to dokumenty.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jedynie prawdziwe,jedynie słuszne-skąd znam ten język i styl uprawiania propagandy? Musiałeś mieć jedynie słusznego nauczyciela z niezłym stażem w jedynie słusznej partii.Prawdziwy klub piłkarski z Ostrowca to KSZO Junior i na jego bazie trzeba było kontynuować tradycje i budować przyszłość, wszystko pozostałe to ściema i gierki,Ceramika vel 1929 LZS Jandar Bodzechów,trochę mniej sławne od Dyskoboli Warszawa,czy Amiki Poznań.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Salon Kosmetyczny Agata Żelazowska
Branża: Kosmetyczne salony
Dodaj firmę