Ale jak na hitowym meczu z Buskiem było 800 osób, więc nie ma się co martwić, że na mecz z Samborcem nie wejdziesz. Ja idę jak zwykle na ostatnią chwilę, bo lipy na pewno nie będzie :)
kszo bodzechów
Bo zrobi się ciepło, awans będzie się zbliżał dużymi krokami, patologia w SSA będzie narastać, także to wszystko spowoduje, że na mecze słusznego KSZO zacznie być więcej chętnych niż 1000 osób.
Mecz już jutro! Malkontentkom wszelkiej maści dziękujemy. KSZO to kibice a ci jutro o 14.00 na Świętokrzyskiej 11 będą wspierać swoją drużynę! Nie ważne czy w 2, czy 3 czy w 5 lidze. Los i złe decyzje wielu ludzi którzy przez lata trzymali w rękach losy dumy naszego miasta ZMUSIŁY nas do kroku który podjęliśmy. Do zobaczenia na meczu.
mam pytanie zamierzamy małą grupką przyjechać na mecz czy zostaniemy wpuszczeni ?
tepiciel glupoty to najwiekszy idiota na tym forum
"Ja na mecze KSZO nie chodzę i nigdy nie chodziłem, gdyż jestem kibicem Legii (tak, mieszkam w Ostrowcu)."
To zamiast prawić morały zza monitora pędź na derby "kibicu".
W 2004 nie było tak samo jak w 2011,wówczas KSZO grało w 2 lidze tak jak Ceramika i wiosną KSZO zaczeło grać na licencji Ceramiki,która była bez długów,tak samo jak Lech z Amicą.W 2011 drużyna Jandaru Bodzechów przeniosła sie do Ostrowca i przyjeła nazwe KSZO,czyli klasyczny przeszczep,nie mający nic wspólnego z KSZO,tak samo,jak przeniesiono Groclin do Warszawy jako Polonie.
jeszcze nie tak dawno ci prawdziwi kibice Kszo wywieszali transparent "choc agonie w klubie mamy my sie NIGDY nie poddamy" no i gdzie sa teraz???? w bodzechowie:):):):)
Jedynie prawdziwe,jedynie słuszne-skąd znam ten język i styl uprawiania propagandy? Musiałeś mieć jedynie słusznego nauczyciela z niezłym stażem w jedynie słusznej partii.Prawdziwy klub piłkarski z Ostrowca to KSZO Junior i na jego bazie trzeba było kontynuować tradycje i budować przyszłość, wszystko pozostałe to ściema i gierki,Ceramika vel 1929 LZS Jandar Bodzechów,trochę mniej sławne od Dyskoboli Warszawa,czy Amiki Poznań.
Niech żyje Szczupak Anopol